Sport

Când și unde se joacă România – Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda. Bilete la primul meci al naționalei la EURO 2024 din Germania

România și-a aflat adversarele din faza grupelor la EURO 2024. Cât costă biletele la meciul de debut cu Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda și programul complet al naționalei lui Edi Iordănescu.
02.12.2023 | 20:00
Cand si unde se joaca Romania  Israel  Bosnia  Ucraina  Islanda Bilete la primul meci al nationalei la EURO 2024 din Germania
Când și unde se joacă România - Israel / Bosnia / Ucraina. Bilete la primul meci al naționalei la EURO 2024 din Germania
ADVERTISEMENT

România va înfruntă una dintre Israel, Bosnia Herțegovina, Islanda și Ucraina în prima etapă a fazei grupelor din Grupa E la Campionatul European de anul viitor din Germania. Duelul va avea loc la Munchen, pe stadionul lui Bayern, pe 17 iunie. Cât costă biletele la meciul de debut al selecționatei lui Edi Iordănescu.

Când joacă România primul meci la EURO 2024. Debutăm la Munchen

România și-a aflat adversarele din faza grupelor la EURO 2024. „Tricolorii” le vor înfrunta pe Belgia, Slovacia și Israel / Bosnia / Islanda / Ucraina în misiunea de a ieși din grupe și de a ajunge în faza optimilor de finală. La debut, naționala lui Edi Iordănescu dă piept cu Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda, conform programului alcătuit de UEFA.

ADVERTISEMENT

Meciul de revenire al României la turneul final continental va avea loc la data de 17 iunie pe stadionul Alianz Arena. Naționala „tricoloră” a fost repartizată în urna a doua la tragerea la sorți, datorită faptului că a câștigat grupa de preliminarii.

Faza grupelor de la Campionatul European din Germania se va încheia pe 26 iunie. Echipele calificate în optimi vor beneficia de două zile de odihnă. Marea finală va avea loc pe 14 iulie, la Berlin.

ADVERTISEMENT

Cât costă biletele la România – Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda, ce se dispută în Munchen, Germania

România a revenit la turneul final după opt ani, iar suporterii „tricolorilor” se vor întoarce pe cele mai galonate stadioane din Europa pentru a susține echipa națională de fotbal a României.

Federația Română de Fotbal a anunțat că suporterii români își pot achiziționa bilete la Euro 2024, începând cu 4 decembrie de pe platforma UEFA. Prezența României la turneul final din Germania a făcut ca țara noastră să aibă rezervate câteva mii de bilete în plus pentru meciurile naționalei.

ADVERTISEMENT

Prețurile biletelor la Euro 2024 variază de la 300 la 1000 de euro. Pentru un meci în faza grupelor, cele mai ieftine bilete pornesc de la 30 de euro (150 de lei) și pot ajunge până la 200 de euro (1.000 de lei). De asemenea, fanii români își pot achiziționa deja bilete la VIP.

Preţurile biletelor la Euro 2024:

  • Faza grupelor: 30 – 200 de euro (50-600 de euro la meciul de deschidere)
  • Optimi: 50 – 250 de euro
  • Sferturi: 60 – 300 de euro
  • Semifinale: 80 – 600 de euro
  • Finală: 95 – 1000 de euro
ADVERTISEMENT

Programul complet al meciurilor României la EURO 2024 din Germania

După tragerea la sorți a grupelor EURO 2024 care a avut loc la Hamburg, România și-a aflat atât adversarii și datele de disputare ale meciurilor din Germania, cât și stadioanele pe care va evolua la turneul final.

După meciul de debut cu Israel / Bosnia / Ucraina / Islanda, România va evolua contra Belgiei. Meciul „tricolorilor” din a doua etapă la Euro 2024 este programat să se dispute la data de 22 iunie pe stadionul din Koln. În ultima etapă a grupelor, naționala lui Edi Iordănescu o va înfrunta pe Slovacia, la Frankfurt.

Meciul va avea loc la data de 26 iunie, pe stadionul din Frankfurt. Turneul final din Germania are loc între 14 iunie şi 14 iulie 2023. Campionatul European se va disputa pe 10 stadioane: Berlin, Koln, Dortmund, Dusseldorf, Frankfurt, Gelsenkirchen, Hamburg, Leipzig, Munchen şi Stuttgart.

ADVERTISEMENT