Sport

Se vând deja! Cât costă un bilet VIP la meciurile României la EURO 2024 din Germania

Au fost puse în vânzare biletele VIP la meciurile României de la Campionatul European din 2024 care va avea loc în Germania. Cât costă tichetele.
03.12.2023 | 16:58
Se vand deja Cat costa un bilet VIP la meciurile Romaniei la EURO 2024 din Germania
Cât costă biletele la VIP la meciurile României de la Euro 2024. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

România va fi prezentă la Campionatul European 2024 care va avea loc în perioada 14 iunie – 14 iulie în Germania. „Tricolorii” au câștigat grupa de preliminarii, după ce în ultima etapă au învins-o pe Elveția, scor 1-0 pe Arena Națională. Suporterii își pot achiziționa deja bilete VIP la meciurile de la turneul final ale României.

Se vând deja! Cât costă un bilet VIP la meciurile României la Euro 2024 din Germania

România va debuta la Euro 2024 cu învingătoarea dintr-un play-off în care joacă Israel, Islanda, Ucraina și Bosnia. Apoi va înfrunta Belgia la Koln și, în fine, încheie cu Slovacia la Frankfurt. Iată programul:

ADVERTISEMENT
  • România – Israel / Islanda / Ucraina / Bosnia, 17 iunie – Munchen
  • Belgia – România, 22 iunie – Koln
  • Slovacia – România, 26 iunie – Frankfurt

Naționala de fotbal a României a revenit pe cea mai înaltă scenă a fotbalului european, după ce „tricolorii” au ratat prezența la ultimul turneu final continental. Naționala pregătită de Edi Iordănescu își va afla adversarii din faza grupelor sâmbătă, 2 decembrie, în urma tragerii la sorți care va avea loc la Hamburg.

ADVERTISEMENT

La două zile distanță, fanii români vor putea să-şi cumpere bilete pentru Euro 2024 de pe platforma UEFA. În schimb, biletele la zona VIP pot fi deja achiziționate de pe „Hospitality Experience” – UEFA Euro 2024. Un pachet care include finala și toate meciurile din grupă ale României poate fi cumpărat pentru 6.650 de euro.

Totodată, suporterii români au la dispoziție diverse pachete. De exemplu, un pachet la VIP care să conțină bilete la toate meciurile din faza grupelor costă 5.550 de euro. În altă ordine de idei, un bilet în zona VIP la un singur meci al României din faza grupelor costă 1.850 de euro. De asemenea, prețurile biletelor variază în funcție de alegerea unuia dintre saloanele „Prestige” sau „Club”.

ADVERTISEMENT

Cât costă un bilet VIP la meciurile României la Euro 2024 (Salon Prestige): 

  • un meci din faza grupelor – 1.850 de euro
  • toate meciurile din faza grupelor – 5.550 de euro
  • finala și un meci din faza grupelor – 6.650 de euro
  • finala și toate meciurile din faza grupelor – 9.150 de euro

Ce presupune zona VIP la meciurile de la Euro 2024

Suporterii care achiziționează un bilet la VIP la meciurile României de la turneul final au parte de numeroase beneficii. Fanii înfocați ai fotbalului vor putea întâlni alte persoane cu care să lege povești speciale într-un confort cu totul și cu totul fermecător.

ADVERTISEMENT

Concret, suporterii care aleg zona VIP au la dispoziție un spațiu comun cu masă rezervată la cerere. În ceea ce privește mâncarea și băutura, fanii fotbalului pot servi mâncare caldă și mâncare rece din bufet și vor avea la dispoziție o piață sau standuri cu diferite delicii culinare.

Totodată, va exista bar deschis, iar suporterii vor avea parte de băutură de bun venit: vin, bere, băuturi răcoritoare, cafea, dar și selecție de băuturi lungi. Vor exista și zone de divertisment sau cadouri pentru cei care accesează acest tip de bilet.

1

4

Preţurile biletelor de la Euro 2024 variază între 30 şi 1000 de euro!

Cele mai ieftine bilete la meciurile din faza grupelor de la turneul final pornesc de la 30 de euro. La polul opus, cel mai scump bilet pentru un astfel de meci se ridică la 200 de euro. Pe măsură ce competiția avansează, biletele se scumpesc.

Pentru a asista la un meci în optimi, suporterii trebuie să plătească între 50 – 250 de euro, în timp ce pentru a urmări din tribune un meci din sferturi, suporterii trebuie să scoată din buzunar între 60 – 300 de euro. Un bilet la semifinale costă între 80-600 de euro, iar la finală între 95 – 1000 de euro.

  • 22 de puncte a adunat România în grupa de preliminarii pe care a câștigat-o. 
  • 9.150 de euro costă cel mai scump pachet la VIP la meciurile României de la Euro 2024. 
ADVERTISEMENT