Life

Cântăreața Maria Andria s-a reprofilat! Pentru câți euro tunde câini și pisici în Cipru

Maria Andria a dezvăluit în cadrul emisiunii lui Măruță cât costă tunderea și îngrijirea unui animal de companie în Cipru, vorbind despre propria ei afacere.
19.07.2022 | 17:57
Cantareata Maria Andria sa reprofilat Pentru cati euro tunde caini si pisici in Cipru
Maria Andria, cântăreață. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Carismatica și haioasa cântăreață Maria Andria a găsit un nou domeniu din care să facă bani: îngrijirea animalelor. Vedeta care îi face pe oameni să zâmbească la fiecare apariție publică, în special datorită felului greoi în care vorbește limba română, i-a pus la curent pe fani cu ultimele noutăți din viața ei.

Maria Andria are un salon pentru animale de companie în Cipru

Maria a vorbit în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV despre noua ei afacere, dar și despre logodna-surpriză de care a avut parte de curând.

ADVERTISEMENT

La salonul ei pentru animale, clienții pot opta pentru servicii de grooming, dar pot achiziționa și lucruri de care au nevoie animalele lor de companie.

Artista a spus și prețurile pentru aranjatul câinilor și pisicilor. În cazul câinilor, prețurile diferă în funcție de talia acestora. Pentru un câine de talie mică, stăpânii patrupedelor trebuie să scoată din buzunare 25 de euro. Pentru cei de talie mijlocie și mare prețurile pornesc de la 45 de euro.

ADVERTISEMENT

„M-am logodit din greșeală”

Mariei îi merge bine și pe plan sentimental. Aceasta i-a mărturisit lui Cătălin Măruță că a fost cerută în căsătorie de cel supranumit de presă „Maluma de Cipru”.

Vedeta a zis că inițial nu și-ar fi dorit să spună „Da”, dar pentru că a fost cerută cu publicul de față, i-a fost rușine să-l refuze pe iubitul ei.

ADVERTISEMENT

„M-am logodit din greșeală, dar e ok. Când mi-a zis, nu puteam să zic nu. Mi-a fost rușine să zic nu.

Era în față la atâta lume, nu puteam să zic nu. Mă iubește foarte mult mama-soacră”, a declarat Maria Andria.

ADVERTISEMENT

Maria Andria este o cântăreață destul de cunoscută care a cucerit publicul din România, fiind și una din prezențele aproape constante în emisiunile de divertisment de la noi mai ales înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Vedeta s-a făcut remarcată în special în cadrul emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1.

ADVERTISEMENT