Life

Cântărețul celebru care și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan. A cheltuit o avere, dar toată lumea îl ironizează acum

Un cântăreț celebru a luat o decizie controversată. A plătit sute de mii de dolari pentru a-și face dinți din titan. Cum arată acum?
21.01.2024 | 15:25
Cantaretul celebru care sia scos toti dintii si ia inlocuit cu placi din titan A cheltuit o avere dar toata lumea il ironizeaza acum
Cântărețul celebru care a ales să-și facă dinți din titan. Sursa foto; colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Kanye West șochează din nou după ce ales să-și scoată toți dinții și să-i înlocuiască cu plăci din titan. A plătit o adevărată avere pentru asta, dar mulți nu au înțeles care sunt motivele care au stat la baza deciziei.

Kanye West, ținta glumelor după ce și-a făcut dinți din titan și a plătit o avere

În ultimii ani, Kanye West a luat unele decizii pe care nici fanii săi nu le-au putut înțelege. De la despărțirea de frumoasa și bogata Kim Kardashian și până la faptul că stilul său s-a schimbat radical, supărând multe lume, toate au creat controverse.

ADVERTISEMENT

Recent, a bifat o nouă aroganță, pentru care a scos din buzunar 850.000 de dolari. Cântărețul și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan, pe care chiar el le-a desenat.

După ce schița a fost făcută, a găsit un medic care să fie dispus să-i transforme dorința în realitate. O sursă de inspirație pentru rapper a fost chiar Jaws, personajul negativ din filmele cu James Bond, acesta având dantură metalică.

ADVERTISEMENT

Însă, deși Kanye West a plătit a avere pentru noii săi dinți din titan, la vederea imaginilor pe care chiar el le-a distribuit în mediul online, oamenii s-au amuzat. Astfel că, a devenit ținta unor meme-uri și glume care au împânzit internetul.

Au crezut că nu este adevărat

La prima vedere, publicul a crezut că artistul și-a acoperit dantura cu o folie aluminiu sau provenită de la guma de mestecat. Au fost și persoane care consideră că limita a fost întrecută, iar vedeta nu mai știe ce să facă pentru a atrage atenția.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, în mediul online, cei care au văzut ce dinți și-a făcut Kanye West și-au spus părerea. Unii au considerat că banii au fost cheltuiți inutil și că suma ar fi putut fi cheltuită în scopuri mai bune.

„Am crezut că e folie”; „Toate astea ca să arăți ca și cum ți-ai acoperit dinții cu ambalaj de gumă mi se pare o nebunie”; „Mi-ai fi putut spune că e ambalaj de gumă și aș fi crezut”; „Cea mai proastă decizie pe care am văzut-o în viața mea”; „Asta nu pare o idee bună”.

ADVERTISEMENT

„Dacă îți muști limba din greșeală, s-a terminat”; „Asta demonstrează că oamenii bogați sunt extrem de plictisiți și n-au ce face cu viața lor. Vor face cele mai scandaloase lucruri, vor cheltui pe cele mai inutile obiecte doar pentru a atrage atenția. Acest om e multimilionar și, dacă ar fi vrut, ar fi putut hrăni jumătate din orașul Chicago cu banii lui”, au fost câteva comentarii lăsate pe X (fostul Twitter) și Instagram, conform profm.ro. 

ADVERTISEMENT
Tags: