Life

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West. Nu mai există cale de împăcare

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West. Un judecător din Los Angeles a pronunțat miercuri divorțul celor două vedete, care s-au separat anul trecut.
03.03.2022 | 11:19
Kim Kardashian a divortat oficial de Kanye West Nu mai exista cale de impacare
Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Kim Kardashian (41 de ani) a divorțat oficial de Kanye West (44 de ani), după ce un judecător din Los Angeles a pronunțat divorțul miercuri, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Kim Kardashian a divorțat oficial de Kanye West

Vedeta de televiziune s-a prezentat în fața instanței prin intermediul unei videoconferințe. Fostul ei partener de viață a fost reprezentat de avocatul său, care nu a obiectat față de desfacerea căsătoriei celor doi, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Rapperul s-a opus divorțului și i-a cerut de mai multe ori lui Kim Kardashian să se împace, pe rețelele sociale. Vedeta de reality show a solicitat anul trecut divorțul.

Despărțirea celor doi s-ar fi produs din cauza unor probleme conjugale și a tulburărilor de sănătate mintală ale cântărețului.

ADVERTISEMENT

“Îmi doresc foarte mult să divorţez.”, a scris Kim Kardashian săptămâna trecută, într-o declarație depusă la tribunal.

Bruneta a mai spus că i-a cerut fostului soț să păstreze discreția în privința divorțului, însă acesta a făcut exact opusul. “I-am cerut lui Kanye să ţină divorţul nostru privat, dar nu a făcut-o.”, a adăugat ea în scrisoare.

ADVERTISEMENT

Vedeta TV consideră că bărbatul cu care are patru copii va accepta că relația lor conjugală s-a terminat dacă instanța va pronunța divorțul.

“Cred că, dacă instanţa ne pune capăt căsătoriei, acest lucru îl va ajuta pe Kanye să accepte că relaţia noastră conjugală s-a încheiat şi să mergem mai departe, să ne creştem copiii în mod paşnic., se mai arată în declarația depusă la tribunal.

ADVERTISEMENT

Cei doi au împreună două fete, North (8 ani) și Chicago (4 ani), și doi băieți, Saint (6 ani) și Psalm (2 ani). Vedeta de televiziune și rapperul au format un cuplu din 2012. În 2014 s-au căsătorit în Italia și au devenit unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz.

Kanye West, care și-a schimbat numele în Ye, suferă de tulburare bipolară, astfel că mariajul lor a avut de suferit.

Gestul făcut de Kanye West în plin proces de divorț

Înainte de procesul de divorț cu mama copiilor săi, Kanye West a făcut o mutare neașteptată.

Rapperul a renunțat la cel de-al patrulea avocat pe care l-a angajat să-l reprezinte în procesul de divorț, Chris Melcher, considerând că nu are suficientă pregătire, potrivit publicației Page Six.

Conform TMZ, relație dintre artist și avocat “a devenit una extrem de dificilă, iar comunicarea a fost deficitară”. Kanye “Ye” West s-a răzgândit de mai multe ori în privința lucrurilor pe care vrea să le ceară în instanță, la partaj, și a obiectat la cererile inițiale ale fostei partenere.

După ce a concediat și al patrulea avocat, Kanye a angajat-o pe Samantha Spector. Avocata este cunoscută pentru că a reprezentat-o pe Nicole Young în procesul de divorț de rapperul Dr. Dre.

ADVERTISEMENT