Life

Cântărețul Mihai Priescu, la Survivor România 2023: ”Poți să mă pui și în gară să dorm”!

Mihai Priescu a făcut marele pas în îndeplinirea unuia dintre visurile sale: s-a înscris în competiția Survivor România și deja se antrenează din greu!
12.11.2022 | 15:30
Cantaretul Mihai Priescu la Survivor Romania 2023 Poti sa ma pui si in gara sa dorm
Cântărețul Mihai Priescu vrea să facă parte din noul sezon Survivor România. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Mihai Priescu își dorește cu ardoare să devină concurent la Survivor România! În urmă cu câteva luni, FANATIK a anunțat în exclusivitate posibila participare a interpretului de muzică de petrecere în show-ul de la PRO TV, însă atunci nu era decât o dorință exprimată de artist.

Mihai Priescu s-a înscris la Survivor România: „În general, mă adaptez foarte repede”

Priescu a făcut, până la urmă, pasul cel mare. Și-a luat inima în dinți și s-a înscris în concursul filmat în Republica Dominicană. Acum nu are decât să aștepte până când cineva din echipa de producție îl va contacta, dacă va trece de etapa preselecțiilor.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică folclorică ne-a spus că deja se pregătește intens pentru competiția din Dominicană, dezvăluindu-ne că merge la aceeași sală de fitness cu una din cele mai apetisante foste războinice din sezonul trecut, Ana Dobrovie, cea care și-a lăsat nurii la vedere într-un mod pur accidental!

„Până la urmă, m-am înscris la Survivor. M-am înscris în septembrie, iar cei de la PRO mi-au zis că sunt în atenția lor”, a declarat Mihai Priescu în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Acesta a zis că nu crede că îi va fi greu la Survivor, cu toate că mai toți concurenții s-au plâns de dificultatea acestui concurs. El se bazează pe copilăria pe care a petrecut-o la țară, unde a învățat să trăiască și în momentele cu neajunsuri.

„Eu am plecat de la țară. Am plecat de jos. Nu aveam nu știu ce condiții. Eu nu provin dintr-o zonă foarte mare de confort. În general, mă adaptez foarte repede. La mâncare nu sunt foarte pretențios, dar cred că foamea ar fi o problemă pentru mine. Pe mine poți să mă pui și în gară să dorm, dar când o să ceară stomacul de mâncare… nu știu cum voi reacționa! (n.r.: râde)”, ne-a mai transmis Mihai Priescu.

ADVERTISEMENT
mihai priescu
Mihai Priescu susține că este un supraviețuitor de mic: a crescut la țară în condiții modeste. Foto: Instagram

Merge la aceeași sală de fitness cu Ana Dobrovie, războinică în sezonul anterior

Acesta a zis că a fost încurajat să se înscrie de gândul că o concitadină, Ana Dobrovie, cu care merge la aceeași sală de fitness, a reușit să ajungă în emisiune.

„Am zis că dacă Ana a reușit, ea fiind, practic, anonimă, nu văd de ce nu aș avea o șansă, mai ales că eu am, totuși, o activitate, fiind cântăreț”, a mai zis încrezător în faptul că s-ar putea să fie selectat.

ADVERTISEMENT

Înscrierile pentru noul sezon Survivor România, care va începe în luna ianuarie 2023 au început de ceva vreme. PRO TV își promovează intens producția prin intermediul emisiunii lui Cătălin Măruță, acolo unde publicul are ocazia să aleagă primul concurent din echipa Războinicilor, în urma unor probe prin care aceștia trec săptămânal, în direct.

Ideea de a face un casting în direct este una destul de inedită, publicul fiind de data asta implicat nu doar în eliminarea concurenților, ba chiar și în selectarea unora dintre ei.

Emisiunea Survivor România a avut recorduri de audiență încă de la debut. Primele două sezoane, câștigate de cântăreții Elena Ionescu și Zannidache, au fost difuzate de Kanal D. Cea de-a treia ediție s-a mutat la PRO TV, victoria fiind adjudecată de barmanul constănțean Alex Delea.

ADVERTISEMENT