Sport

Căpitanul Farului își pune cenușă în cap, deși a adus victoria cu Urartu: „Am fost slab!”

Ionuț Larie, căpitanul Farului și-a pus cenușă în cap, deși el a fost cel care a adus victoria „marinarilor” cu Urartu, scor 3-2.
27.07.2023 | 23:53
Capitanul Farului isi pune cenusa in cap desi a adus victoria cu Urartu Am fost slab
Căpitanul Farului își pune cenușă în cap, deși a adus victoria cu Urartu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Fundașul campioanei României se bucură în schimb de victoria obținută și speră să obțină calificarea în Armenia și să nu se repete scenariul din „dubla” cu Sheriff, când Farul a câștigat meciul tur la un gol diferență, iar în retur a pierdut calificarea.

Căpitanul Farului își pune cenușă în cap, deși a adus victoria cu Urartu

Ionuț Larie, căpitanul Farului, și-a pus cenușă în cap, deși el a adus victoria în prelungirile meciului cu Urartu, scor 3-2: „O victorie meritată, spectaculoasă pentru suporteri. S-a dovedit că a fost o echipă foarte bună, s-a și dovedit acest lucru, Este o campioană, știe să atacate.

ADVERTISEMENT

Din păcate, defensiv nu am avut un joc strălucit, dar e importat că am câștigat și privim cu încredere returul. Din nou, cred că suporterii au fost al 12-lea jucător și ne-au ajutat să câștigăm acest meci.

Sper să punem la punct totul și să jucăm bine în apărare, dar și în atac. Am fost slab defensiv, nu știu dacă mi-am spălat păcatele, dar preferam să nu greșesc în apărare.

ADVERTISEMENT

Mergem să câștigăm returul și să ne calificăm mai departe. Suntem în turul dor, sperăm să trecem mai departe și avem încredere că vom reuși acest lucru”.

„Trebuie să câștigăm acolo!”

Și Adrian Mazilu a vorbit despre victoria Farului, explicând și golul pe care l-a înscris. Totodată, acesta rămâne cu picioarele pe pământ și nu se gândește încă la Brighton, clubul care l-a transferat, mutare dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

„A fost un meci bun, am avut și noi, dar și ei ocazii. Sunt o echipă puternică, au încercat să joace fotbal și s-a văzut că sunt o echipă campioană. Pur și simplu, pentru asta mă antrenez, iar acum au început să îmi iasă și aceste goluri.

Trebuie să ne facem jocul și să facem o figură frumoasă în Europa. Va fi un retur destul de greu, dar noi trebuie să mergem acolo cu o mentalitate foarte bună. Trebuie să câștigăm acolo, ne vom odihni bine și eu zic că o să facem față.

ADVERTISEMENT

Este un sentiment plăcut, dar momentan nu simt mare lucru pentru că tot la Farul joc. Când o să plec acolo o să văd cum va fi. Domnul Hagi mi-a spus să fiu cu picioarele pe pământ și să dau totul pe terenul de fotbal”, a mai spus Adrian Mazilu.

ADVERTISEMENT
Tags: