Life

Care este obsesia Deliei Matache. Vedeta de la Antena 1 a recunoscut: „Luam banii și era cumva furt”

De ce este obsedată Delia Matache. Artista a dezvăluit cărui lucru nu-i poate rezista. Totul se trage din copilăria vedetei de la iUmor.
01.02.2023 | 07:40
Care este obsesia Deliei Matache Vedeta de la Antena 1 a recunoscut Luam banii si era cumva furt
Care este obsesia Deliei Matache. Nu poate renunța Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Care este obsesia Deliei Matache. Vedeta a recunoscut că are acest obicei încă de la vârsta de 13 ani!

Care este obsesia Deliei Matache. Nu poate renunța

Delia Matache are o obsesie de care nu poate scăpa și care s-a dezvoltat din copilăria sa. Aceasta a recunoscut că este obsedată de parfumuri și chiar a arătat pe rețelele de socializare colecția ei impresionantă.

ADVERTISEMENT

Jurata de la emisiunea iUmor a spus și de unde a început pasiunea ei transformată în obsesie pentru parfumuri.

Totul se întâmpla după ce mama ei o trimitea la magazin, la piață, să ia alimente, iar Delia păstra mereu restul pentru a-și cumpăra parfumuri.

ADVERTISEMENT

Doar că mama sa, cântăreața Gina Matache, nu a fost de acord ca fiica ei să poarte parfum de la acea vârstă și îi arunca mereu sticluțele cu parfum fiicei sale, motiv de mare supărare pentru artistă.

Mama Deliei îi arunca mereu parfumurile: „Era cumva furt”

Deși atunci era foarte nemulțumită, Delia și-a dat seama acum că nu era bine ce făcea pentru că păstra mereu banii de mâncare fără să-i mai anunțe pe părinții ei că i-a rămas rest, spunând că era cumva furt că își cumpăra parfumuri cu banii rămași. de la magazin sau piață.

ADVERTISEMENT
@delia

Prat1…vintage..vibe

♬ original sound – Delia

„Mi-am dat seama de ce sunt obsedată de parfumuri. Mi-am adus aminte când eram mică și mă trimitea mama la cumpărături să iau chestii de la piață: leuștean, pâine, sifon, păstram restul.

Cu mai multe resturi păstrate, din mai multe serii de cumpărături, își cumpăra fata câte un parfum.

ADVERTISEMENT

Asta se întâmpla pe la 13 ani și mama, draga de ea, mi le arunca la gunoi, drept pedeapsă. Pentru că vezi Doamne, la vârsta aia nu era un semn bun ca eu să am parfum. Oricum nu era ok că gen luam banii și era cumva furt, opream banii de la rest”, a povestit Delia.

ADVERTISEMENT
Tags: