Fotbal international

Cine va fi ultimul transfer la Real Madrid? În cărţi sunt Bruno Fernandes, Eriksen şi van de Beek

31.08.2019 | 09:57
Cine va fi ultimul transfer la Real Madrid In carti sunt Bruno Fernandes Eriksen si van de Beek

Real Madrid este gata să mai dea o lovitură de mercato până la închiderea peerioadei estivale de transferuri în Spania, care va fi pe 2 septembrie. Florentino Perez vrea să mai îndulcească supărarea antrenorului francez Zinedine Zidane de a nu-l avea la dispoziţie pe francezul Paul Pogba în compartimentul median, aducându-i un jucător de top pe acest post.

Care sunt cele trei variante pentru ultimul transfer din această vară la Real Madrid

Real Madrid are mare nevoie de un mijlocaş central, care să aibă capacitatea de a dirija jocul echipei şi de a ordona cel mai important compartiment, cel care construieşte pentru atacanţi dar în acelaşi timp protejează şi pentru fundaşi. Şi cum varianta Pogba acum nu ar mai fi decât una ştiinţifico-fantastică, alternativele, mult mai avantajoase economic, au fost căutate în altă parte.

După cum a declarat Daniel Prade, directorul sportiv al Fiorentinei, mijlocaşul lui Sporting Lisabona, Bruno Fernandes ar urma să fie alegerea lui Real Madrid pentru suma de 70 de milioane euro. În vârstă de 24 de ani Fernandes a fost declarat sezonul trecut cel mai bun jucător din competiţia internă şi ar agrea, la fel şi Sporting, această mutare.

Real Madrid transfer. Cei de la As merg pe varianta Christian Eriksen de la Tottenham

Eriksen şi van de Beek fac împreună mai puţin decât Pogba

Însă Zinedine Zidane ar vrea mai degrabă ceva ca un mix între tehnicitate, clarviziune şi dinamism, un mijlocaş complet, nu doar unul defensiv sau de spatele vârfurilor. La acest profil cel mai bine corespunde danezul Christian Eriksen de la Tottenham, jucător pe care îl poate lua chiar şi cu 50 de milioane, pentru că Spurs e disperată să îl vândă, vara viitoare pierzându-l gratis.

Real Madrid transfer.dar şi pe pista Donny van de Beek de la Ajax sau chiar amândoi împreună

Dacă Eriksen va putea fi achiziţionat cu un preţ atât de scăzut este foarte posibil ca Florentino Perez să dea concomitent asaltul şi pentru olandezul lui Ajax, Donny van de Beek, Real având mari perspective de a-i înregimenta pe amândoi cu un preţ total de cel mult 120 de milioane euro, cu 30 mai puţin decât a cerut Manchester United pentru Pogba.