Life

Carla’s Dreams, concert cu scandal, pumni și picioare. Au intervenit forțele de ordine!

Carla’s Dreams a avut un concert de coșmar zilele trecute, în Statele Unite ale Americii. Cu ce s-au confruntat cântăreții?
09.12.2023 | 20:26
Carlas Dreams concert cu scandal pumni si picioare Au intervenit fortele de ordine
Bătaie la concertul Carla’s Dreams din Chicago. Foto: TikTok/ YouTube
ADVERTISEMENT

Carla’s Dreams a avut parte de un concert de neuitat în Chicago, Statele Unite ale Americii și nu vorbim aici de o experiență tocmai plăcută! A fost haos la începutul acestei luni în orașul american, unde artiștii mascați s-au dus să îi încânte pe moldovenii stabiliți acolo.

Scandal cu pumni și picioare la un concert Carla’s Dreams

Concertul pe care trupa din Republica Moldova l-a gândit nu s-a potrivit cu ce a găsit în târg. Socoteala de acasă nu că nu s-a potrivit cu ce au găsit după ce au urcat pe scenă, ba chiar a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine. Totul a pornit de la revolta unor fani pentru că artiștii au întârziat la spectacol.

ADVERTISEMENT

Potrivit unimedia.info, s-a ajuns la bătaie între cei din public și polițiști. Scandalul s-a lăsat cu pumni și picioare, iar cântăreții au fost șocați să asiste la acel tărăboi. Nebunia a fost cauzată de o confuzie în programul artistic pe care aveau să îl susțină băieții de la Carla’s Dreams.

Organizatorii susțin că evenimentul începea la ora 19:00, însă trupa urma să urce pe scenă la 21:30. Fanii au crezut că formația lor preferată va urca pe scenă de la 19, ora deschiderii spectacolului.

ADVERTISEMENT

De unde a început tărăboiul din Chicago

„A fost o confuzie ce ține de ora la care începea evenimentul, ora 7:00 pm. Noi am postat că deschidem ușile, am anunțat că vom avea artist local, saxobeat show și DJ în deschidere, înainte să înceapă Carla’s!

Nu era nici cum posibil să înceapă la 7. Pe website în descrierea evenimentului este scris că recitalul Carla’s începe la 9.30. De aceea, dorim să ne cerem scuze că s-a interpretat ca și cum ei vor începe la 7!

ADVERTISEMENT

Ne pare rău că nu a fost mai vizibil poate anunțat. Da, a fost o întârziere de peste jumate de oră. Au fost niște probleme tehnice ce nu țineau de trupă sau de organizatori. Carla’s Dreams nu au nicio vină. Ei au fost mai mult decât foarte profesioniști și punctuali. Ne cerem scuze pentru atitudinea securității de la sală. Au fost foarte obraznici și pe viitor vom fi mult mai precauți”, se arată în declarația organizatorilor concertului Carla’s Dreams, conform sursei menționate.