Fotbal intern

Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB a ajuns de nerecunoscut! Are 7 kg în plus: “Aduceţi atacant că ne îngroapă!”

24.11.2018 | 12:56
Jucatorul dorit de Gigi Becali la FCSB a ajuns de nerecunoscut Are 7 kg in plus Aduceti atacant ca ne ingroapa
ADVERTISEMENT

Dinamo şi Gaz Metan au încheiat la egalitate, scor 1-1, în etapa a 16-a din Liga 1. Elevii lui Mircea Rednic au obţinut cu multă şansă această remiză după ce Salomao a egalat în prelungirile meciului. Dar, jucătorii lui Mihai Teja puteau să închidă mai devreme partida din “Şoseaua Ştefan cel Mare”, însă au ratat cu seninătate mai multe ocazii, prin Carlos Fortes, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. 

După un început excelent de sezon, atacantul portughez s-a stins şi traversează o criză de formă. Fortes a început în forţă sezonul, cu 3 goluri marcate în primele 3 etape din Liga 1: 2-1 cu Chiajna, 1-1 cu FC Voluntari şi 3-2 cu Dinamo. Patronul FCSB a fost încântat de evoluţiile fotbalistului adus de la Vizela şi a vrut să îl cumpere de la Gaz Metan chiar înaintea meciului direct din 12 august:

ADVERTISEMENT

“Impresarii lui Fortes au fost azi la mine la Palat. Au spus niște sume. Le-am spus că dau acea sumă doar dacă duminică joacă invers, adică la mine în echipă nu la Gaz Metan. Eu ce era să fac? Eu spun adevărul. Le-am spus să facem actele repede să devină jucătorul FCSB-ului. Impresarii mi-au spus că nu sunt de acord și că vor ca jucătorul să joace 6 luni la Mediaș. Bine, atunci să fiți sănătoși, vorbim peste 6 luni!”, a spus Gigi Becali.

Carlos Fortes, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB e de nerecunoscut!
Giorgios Katsikas si Carlos Fortes in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 23 noiembrie 2018.

Atacantul dorit de Gigi Becali are 7 kilograme în plus

Dar, după ce Gigi Becali şi-a anunţat interesul pentru Fortes, evoluţiile atacantului au început să fie din ce în ce mai modeste. Au urmat 5 meciuri în care a mai înscris un singur gol, în victoria cu Universitatea Craiova, scor 3-2. De altfel, în acel meci jucat pe 15 septembrie, atacantul înscria ultimul său gol pentru medieşeni. Au trecut de atunci 7 etape şi golul nu s-a mai lipit de Fortes. La meciul cu Dinamo din “Ştefan cel Mare”, Fortes părea ieşit din formă, cu o condiţie fizică precară pentru un fotbalist la un asemenea nivel.

ADVERTISEMENT

FANATIK.RO a aflat că atacantul portughez are în acest moment 7 kg în plus. Iar în meciul cu Dinamo, acele kilograme “au atârnat greu” şi în stabilirea rezultatului final. Fortes a ratat două situaţii foarte bune, iar în final de meci, pe un contraatac 3 contra 2 a preferat să trimită un şut anemic pe poarta lui Penedo, în loc să le paseze coechipierilor aflaţi într-o poziţie foarte bună.

Carlos Fortes, în meciul cu Dinamo
Carlos Fortes, în meciul cu Dinamo

Carlos Fortes şi-a scos colegii din minţi: “Aduceţi atacant că ne îngroapă”

Seceta de goluri a lui Carlos Fortes nu le cade bine nici colegilor săi de echipă. Portughezul are o presiune suplimentară asupra sa în condiţiile în care el trebuie să fie omul cu golul la Mediaş, însă reuşitele întârzie să apară.

ADVERTISEMENT

La meciul cu Dinamo, pe un contraatac din ultimele 10 minute, Creţu a trimis o centrare foarte bună în faţa porţii la care Fortes nu a mai reuşit să ajungă. Exasperat, Vali Creţu nu a mai rezistat şi s-a întors către bancă urlând: “Aduceţi atacant că ăsta ne îngroapă” 

Carlos Fortes, atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB e de nerecunoscut!
Carlos Fortes in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si Gaz Metan Medias, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 23 noiembrie 2018.

În doar 4 luni, Carlos Fortes a ajuns de la un jucător dorit de echipele importante din Liga 1, un atacant de pluton. Ieşit din formă, lent şi cu câteva kilograme în plus, portughezul s-ar putea să nu mai primească multe şanse de la Mihai Teja.

ADVERTISEMENT

4 goluri a marcat în acest sezon Carlos Fortes la Mediaş

400.000 de euro este cota lui Fortes pe site-ul transfermarkt