Fotbal intern

Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş: “Nu avem ce discuta, mergem la FIFA”

26.01.2019 | 23:26
Carlos Fortes sia luat adio de la Gaz Metan Medias Nu avem ce discuta mergem la FIFA

Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş şi nu vrea să mai joace pentru formaţia antrenată de Edi Iordănescu. Atacantul portughez a fost dorit de Gigi Becali la FCSB, acesta anunţând transferul fotbalistului, însă lucrurile s-au complicat pe parcurs şi mutarea a picat. Jucătorul nu a mai fost primit la antrenamentele echipei medieşene, iar agentul acestuia a anunţat că se va adresa Federaţiei Internaţionale de Fotbal.

“Gaz Metan a încălcat grav dreptul la muncă al jucătorului, atunci când nu l-au luat cu echipa. Nu au comunicat nici cu Carlos şi nici cu mine, care sunt reprezentantul legal al jucătorului.  Cei de la Mediaş nu au lăsat un program clar de antrenament de pe 12 ianuarie, de când a fost lăsat la Mediaş. Avocatul nostru a primit instrucţiuni să informeze  FIFA şi TAS în privinţa ruperii contractului. Nu există posibilitatea ca Fortes să mai continue la Gaz Metan sau ca noi să mai discutăm cu preşedintele care, prin neacceptarea ofertei de a-l vinde pe Carlos, a provocat mult rău unui club aflat in insolvenţă. I-am prezentat preşedintelui multe oferte de a-l vinde pe Carlos. Din acest moment nu mai avem ce discuta. Mergem la FIFA”, a declarat Pedro Torrao, impresarul fotbalistului pentru Telekom Sport.

Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş. Era ca şi transferat la FCSB

Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş, iar impresarul său a anunţat că va merga la FIFA şi la TAS pentru că formaţia antrenată de Edi Iordănescu a încălcat dreptul la muncă al jucătorului. La mijlocul lunii ianuarie, FANATIK a anunţat în exclusivitate transferul portughezului, iar Gigi Becali declara că atacantul de 24 de ani va fi împrumutat până la finalul sezonului.

Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş. Ce anunţ a făcut impresarul fotbalistului
Carlos Fortes şi-a luat adio de la Gaz Metan Mediaş. Ce anunţ a făcut impresarul fotbalistului

“Da, este adevărat, îl iau până în vară, cu opţiune de cumpărare. Mai plătesc 300.000 în vară, dacă îl iau definitiv. Va fi concurenţă pentru Bizon, dar să vedem, dacă nu cumva pleacă Gnohere”, anunţa Gigi Becali.