Fotbal intern

Carlos Fortes, transferat de FCSB! Gigi Becali a anunţat mutarea: “L-am luat şi pe el!” + toate condiţiile transferului și reacția Mediașului. EXCLUSIV

Carlos Fortes transferat de FCSB Gigi Becali a anuntat mutarea Lam luat si pe el  toate conditiile transferului si reactia Mediasului EXCLUSIV

FCSB l-a transferat pe Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaş. După ce i-a luat pe Florentin Matei şi Adrian Stoian, Gigi Becali a mai dat o lovitură pe piaţa transferurilor şi l-a luat pe Fortes, care a jucat în tur sub comanda lui Mihai Teja. Patronul FCSB a plătit 30.000 de euro pentru un împrumut până în vară, când are opţiune de cumpărare pentru 300.000 de euro plus 10% dintr-un eventual transfer. 


UPDATEFANATIK a vorbit și cu Edi Iordănescu despre plecarea lui Carlos Fortes la FCSB. „Da, este adevărat. Ne-am înțeles pentru Fortes, împrumut plus opțiune. Se plătesc niște bani și pentru împrumut. Noi am păstrat și 10 la sută din viitorul transfer. Dacă jucătorul se înțelege cu FCSB, intră în programul lor de mâine”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul Gazului, în exclusivitate pentru FANATIK.


Gigi Becali a confirmat informaţia pentru FANATIK: “Da, Fortes este atacantul! L-am luat şi pe el. Atât pot să vă spun”, a declarat patronul FCSB pentru FANATIK. Carlos Fortes este atacantul care completează lotul FCSB după ce transferul lui Andrei Cristea a căzut, atacantul Iaşului fiind acontat de Universitatea Craiova.

Carlos Fortes, transferat de FCSB! Gigi Becali a anunţat mutarea L-am luat şi pe el! (2)
Carlos Fortes şi Mihai Teja

Carlos Fortes, transferat de FCSB! Gigi Becali l-a vrut şi în vară

Carlos Fortes este ţintă mai veche a lui Gigi Becali la FCSB. După un start lansat în începutul sezonului la Gaz Metan Mediaş, în care a reuşit să marcheze trei goluri în primele trei etape: 2-1 cu Chiajna, 1-1 cu FC Voluntari şi 3-2 cu Dinamo, patronul FCSB a vrut să îl ia pe Fortes încă dinaintea meciului direct cu Gaz Metan, din 12 august:

“Impresarii lui Fortes au fost azi la mine la Palat. Au spus niște sume. Le-am spus că dau acea sumă doar dacă duminică joacă invers, adică la mine în echipă nu la Gaz Metan. Eu ce era să fac? Eu spun adevărul. Le-am spus să facem actele repede să devină jucătorul FCSB-ului. Impresarii mi-au spus că nu sunt de acord și că vor ca jucătorul să joace 6 luni la Mediaș. Bine, atunci să fiți sănătoși, vorbim peste 6 luni!”, a spus Gigi Becali la vremea respectivă.

Însă, Carlos Fortes a ieşit din formă şi la meciul cu Dinamo din noiembrie, avea 7 kilograme în plus. În cele din urmă, Fortes a încheiat prima parte a campionatului cu 5 goluri în 15 meciuri de Liga 1.