Life

Carmen Brumă a dezvăluit cele trei reguli pentru a scăpa de grăsimea viscerală: “Devine factor de risc”

Carmen Brumă a spus care sunt cele trei reguli pentru a scăpa de grăsimea viscerală. Este foarte periculoasă pentru sănătate.
04.03.2024 | 18:29
Carmen Bruma a dezvaluit cele trei reguli pentru a scapa de grasimea viscerala Devine factor de risc
Cum poți scăpa de grăsimea viscerală. Cele trei reguli, dezvăluite de Carmen Brumă. Sursa foto: Freepik – rawpixel.com, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Brumă a dezvăluit care sunt cele trei reguli care te ajută să scapi de grăsimea viscerală. Este destul de periculoasă deoarece poate provoca probleme grave de sănătate.

Cele trei reguli pentru a scăpa de grăsimea viscerală, dezvăluite de Carmen Brumă

Pe rețelele de socializare, Carmen Brumă a postat un videoclip în care a vorbit despre grăsimea viscerală, care poate fi foarte periculoasă. Este depozitată în interiorul abdomenului, în jurul organelor vitale, precum stomacul, ficatul și intestine.

ADVERTISEMENT

Dacă acest tip de grăsime depășește limita, atunci se poate ajunge la probleme grave de sănătate. Cantitatea de grăsime poate fi măsurată prin intermediul unei anumite analize, dar și cu ajutorul unui cântar inteligent.

“Grăsimea viscerală este diferită de grăsimea subcutanată și este considerată cel mai periculos tip de grăsime, pentru că este depozitată adânc, în interiorul abdomenului, înconjurând organe vitale, cum ar fi stomacul, ficatul, intestinele, iar dacă depășește o anumită cantitate, devine factor de risc pentru bolile cardiovasculare sau diabet de tip 2.

ADVERTISEMENT

Ea poate fi măsurată cu ajutorul unei analize într-un centru specializat sau cu ajutorul unui cântar inteligent”, a explicat Carmen Brumă în clipul postat pe Instagram.

Pentru a scăpa de grăsimea viscerală sau pentru a preveni depunerea acesteia, există trei reguli de care să ții cont. Consumul de zahăr trebuie redus la minimum, iar produsele care conțin sirop de glucoză sau fructoză trebuie evitate.

ADVERTISEMENT

În plus, trebuie crescut consumul de fibre, mai ales de cele solubile. Acestea se află în legumele cu boabe, broccoli sau morcov. Acestea mai pot fi găsite și în semințele de floarea-soarelui.

Carmen Brumă le recomandă oamenilor, de asemenea, să practice exerciții fizice. În acest fel, poate fi menținut un stil de viață sănătos, iar depunerea de grăsime viscerală poate fi prevenită.

ADVERTISEMENT

“Iată câteva măsuri care te ajută să previi grăsimea viscerală: 1. Diminuează consumul de zahăr și evită produsele care au printre ingrediente siropul de glucoză, fructoză.

2. Crește consumul de fibre, în special de fibre solubile pe care le găsești în legumele cu boabe, morcov, broccoli, semințe de floarea soarelui.

3. Fă antrenamente în zona 2 de efort, de intensitate moderată și durată mai mare, dar și antrenamente pe intervale, în care alternezi intensitatea crescută cu perioadele de repaos”, a mai spus partenera lui Mircea Badea.

ADVERTISEMENT