Life

Carmen de la Sălciua, foc și pară după declarațiile lui Nelu Popa: „Câți bărbați să se mai lege de numele meu?”

Carmen de la Sălciua este extrem de supărată după noile declarații ale fostului coleg de trupă, Nelu Popa. Iată ce a declarat aceasta.
01.09.2023 | 10:41
Carmen de la Salciua foc si para dupa declaratiile lui Nelu Popa Cati barbati sa se mai lege de numele meu
Carmen de la Sălciua, foc și pară după declarațiile lui Nelu Popa. Foto Youtube
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua, foc și pară după declarațiile lui Nelu Popa, fostul ei coleg de trupă. Cântăreața este sătulă de declarațiile acestuia și este pregătită să facă următorul pas.

Carmen de la Sălciua, foc și pară după declarațiile lui Nelu Popa

Vedeta a spus că este decisă să îl dea în judecată pe fostul coleg din trupă dacă acesta va continua să vorbească despre ea în presă. Conform lui Carmen de la Sălciua, ce a spus Nelu Popa sunt „tot felul de prostii”.

ADVERTISEMENT

Cântăreața este exasperată și nu vrea să fie târâtă într-un scandal, spunând că este femeie măritată care vrea și un copil.

Ea a făcut referire și la scandalul cu fostul său soț, Culiță Sterp. Și acesta a făcut multe acuzații dure la adresa fostei soții, inclusiv de infidelitate.

ADVERTISEMENT

„Eu l-am rugat să nu mai vorbească tot felul de prostii. Câți bărbați să se mai lege de numele meu? Le-am spus: stați cu cine vreți, cântați cu cine vreți, dar lăsați-mă în pace!”, a spus ea, pentru Spynews.

Carmen de la Sălciua spune că soțul ei este exasperat de situația cu Nelu Popa

Carmen de la Sălciua a mărturisit că nu numai ea este disperată de această situație, ci și soțul ei. Artista a spus că nu înțelege cum își permite fostul coleg de trupă să facă asemenea afirmații grave, pentru că are și ea familie.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua este decisă să îl dea în judecată pe Nelu Popa dacă nu încetează. Ea a mai spus și că nimic din ce spune el nu este adevărat.

„I-am spus atunci când a plecat din formație: ”Eu, deși nu sunt cu aceste chestii, va trebui să te acționez legal dacă nu te oprești!”. Efectiv mă împinge situația în direcția aceasta. Am și eu un bărbat, cât să suporte? Toată ziua să îl vadă pe Nelu în presă…

ADVERTISEMENT

Și în jurul meu se învârt oameni, cât poți să îți permiți să lovești așa în mine? Până la urmă, eu nu sunt singură. M-am săturat și eu și cei din jurul meu! Dacă nu se potolește, îl dau în judecată!”, a mai spus Carmen de la Sălciua.

ADVERTISEMENT