Life

Carmen de la Sălciua își vinde comoara! Vrea o mică avere pentru lucrul care i-a făcut viața frumoasă până acum

Carmen de la Sălciua renunță la comoara pe care, deja, o are de ani buni și de care era, practic, nedespărțită. Evident cere o mică avere...
24.02.2024 | 17:06
Carmen de la Salciua isi vinde comoara Vrea o mica avere pentru lucrul care ia facut viata frumoasa pana acum
Carmen de la Sălciua a decis să își vândă comoara / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a decis să își vândă bolidul de lux pe care îl deține. Mai exact, vorbim de o mașină personalizată pe gustul cântăreței de muzică de petrecere cu care, ani la rândul, a bătut șoselele României pentru a onora diverse evenimente.

Carmen de la Sălciua cere o avere pentru bolidul folosit ani buni

Carmen de la Sălciua are, de ani buni deja, un Mercedes de lux. Mașina, alimentată de un motor de 3000 de cc, cu 340 de capi putere, a fost fabricat în 2018 și are, deja, aproape 280.000 de kilometri. Desigur, cântăreața ar eo mașină cu echipări de lux, pachetul AMG fiind complet.

ADVERTISEMENT

Mai mult, cu doar câteva ore înainte de a face anuțul cu privire la vânzarea mașinii sale, Carmen de la Sălciua posta, pe contul ei de socializare, imagini cu bolidul. Și anunța, desigur, că mașina a fost cosmetizată de o firmă de specializată, iar acum, atât interiorul, cât și exteriorul, ar fi ca noi.

Anunțul, postat de Carmen de la Sălciua și pe OLX, vorbește despre un preț serios. Vorbim de un preț de 42.990 de euro, desigur negociabil. ”Această bijuterie pe roți se vine în cea mai perfectă stare de funcționare”, sună anunțul  – puțin greșit – făcut de Carmen.

ADVERTISEMENT

”Am ținut neapărat ca cel care va intra în posesia ei să fie entuziasmat de alegere”, mai zice cântăreața de muzică de petrecere. Așa explică, de altfel, și decizia de a trimite bolidul la cosmetizarea profesională, anunțând că interiorul e impecabil, iar îngrijirea este făcută doar la service-uri autorizate.

Culmea, anunțul nu a apucat să stea prea mult timp pe OLX. Nu de altceva, dar, probabil, Carmen a și reușit să vândă bolidul. Sau, brusc, a renunțat la afacere, dându-și seama că ori că cere mult pentru mașina de aproape 280.000 de kilometri, ori că nu mai poate renunța la ea.

ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua câștigă o avere din muzică

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică de petrecere din Ardeal. Artista, de altfel, după ani de muncă a ajuns la un nivel financiar de invidiat. Din informațiile FANATIK, Carmen încasează un minimum de 5.000 de euro pentru evenimentele la care cântă.

Pe lângă acești bani, desigur, ea câștigă sume frumoase și din dedicații. În plus, cum are conturi de socializare foarte urmărite, vedeta poate face bani și din postări de publicitate. Sau, pur și simplu, poate încheia bartere avantajoase pentru ea.

ADVERTISEMENT

Conform datelor oficiale consultate de FANATIK, firmele pe care Carmen le deține au avut profituri serioase. Mai exact, ele au depășit lejer, în ultimul an fiscal, 25.000 de euro. De asemenea, Carmen și soțul ei au investit și în afaceri legate de turism.

ADVERTISEMENT