Life

Carmen Rădulescu, dezvăluiri fără ocolișuri despre Loredana Groza: “Nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat”

Ce părere are Carmen Rădulescu despre Loredana Groza. Artista de muzică ușoară, dezvăluiri fără ocolișuri despre îndrăgita cântăreață.
03.04.2024 | 00:16
Carmen Radulescu dezvaluiri fara ocolisuri despre Loredana Groza Numi plac oamenii care uita de unde au plecat
Ce părere are Carmen Rădulescu despre Loredana Groza. Sursa foto: Instagram, captură YouTube Sens TV/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Rădulescu a făcut dezvăluiri fără ocolișuri despre Loredana Groza, pe care o cunoaște de mult timp. Artista de muzică ușoară a criticat-o dur pe colega sa de breaslă.

Carmen Rădulescu, dezvăluiri despre Loredana Groza. Artista și-a spus părerea fără ocolișuri

Carmen Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică ușoară de la noi din țară. Cântăreața a lansat, de-a lungul timpului, mai multe melodii și a participat la diverse festivaluri.

ADVERTISEMENT

De curând, cântăreața a fost invitată într-o emisiune matinală, acolo unde a fost întrebată ce relație are cu Loredana Groza. Cele două artiste se cunosc de pe vremea când aceasta din urmă era la început în industria muzicală.

Cele două provin din același oraș, Onești, și se cunosc de ani buni. Carmen Rădulescu nu are o părere foarte bună despre colega sa de breaslă, spunând că a uitat de unde a plecat .

ADVERTISEMENT

Atunci când se afla la început, Loredana Groza avea o atitudine mai umilă, după cum a spus Carmen Rădulescu. Aceasta din urmă spune despre vedetă că acum este total schimbată față de persoana de la începutul carierei sale muzicale.

“Nu-mi plac oamenii infatuați, nu-mi plac oamenii care uită de unde au plecat (…) Când eu veneam la Onești și cântam, ea venea și spunea: ‘Sărutmâna’, mă lăsați și pe mine să cânt două piese? Și acum nici ‘bună ziua’ nu știe să dea.

ADVERTISEMENT

Deci, în viață, indiferent de cât de sus ajungi, nu uita de unde ai plecat și nu uita să fii om (…) Nu mi-a plăcut niciodată, nici când avea 16 ani, nici când apare acum la 50 sau cât are”, a spus Carmen Rădulescu în cadrul emisiunii Matinal pe roți, de la Sens TV.

Prin ce dramă a trecut Carmen Rădulescu

Carmen Rădulescu a crescut într-o familie adoptivă, însă a aflat abia mai târziu că este înfiată. La puțin timp după ce s-a născut, mama biologică a abandonat-o, însă până atunci o bătea.

ADVERTISEMENT

“Naşa mea ştia bine că la o lună de zile, acea femeie care m-a născut, hai să-i spunem mamă, nedorindu-mă, urându-mă probabil, mă ţinea de picioare cu capul în jos şi mă lovea, peste mijloc, peste spate, peste cap, ca să mor mai repede.

La un moment dat, a surprins-o cineva şi i-a zis: ‘De ce faci aşa? Dacă nu vrei, n-ai cum să-l creşti, dă-l la casa de copii!’”, a povestit ea la Vorbește lumea.

Mama adoptivă a venit la casa de copii și a văzut-o, atunci când avea doar câteva luni, și a decis să o ia cu ea. La 10 ani, aceasta a aflat că este adoptată, după ce a auzit două femei în timp ce discutau pe stradă.

ADVERTISEMENT