Life

Câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea celor 1,5 milioane de albume Bună seara, iubite: ”Nu mă așteptam”

Câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea celor 1,5 milioane de albume Bună seara, iubite? Artista a vorbit deschis despre acest lucru.
21.01.2024 | 11:35
Cati bani a castigat Loredana Groza din vanzarea celor 15 milioane de albume Buna seara iubite Nu ma asteptam
Câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea celor 1,5 milioane de albume Bună seara, iubite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea celor 1,5 milioane de albume Bună seara, iubite? Vedeta a vorbit deschis despre succesul ei de atunci, dar și despre suma încasată.

Câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea celor 1,5 milioane de albume Bună seara, iubite

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. Piesele ei au făcut de fiecare dată furori și au ajuns adevărate hit-uri. Și chiar și acum, melodiile sale sunt de-a dreptul fabuloase.

ADVERTISEMENT

Poate mulți s-au întrebat însă cât a făcut artista din muzică. Iar pentru că un album de succes a fost ”Bună seara, iubite”, s-a tot discutat despre câți bani a câștigat Loredana Groza din vânzarea acestuia.

Menționăm faptul că melodia ”Bună seara, iubite” a fost lansată în urmă cu 36 de ani și a fost compusă de Adrian Enescu. De cealaltă parte, Lucian Avramescu a fost poetul care a scris versurile.

ADVERTISEMENT

Iar albumul „Bună seara, iubite!” a fost un real succes la acea vreme. A avut vânzări record însă câți bani a câștigat Loredana Groza, de fapt? Artista spune că un milion și jumătate de exemplare s-au vândut atunci. Chiar și așa, ea nu s-a așteptat să se îmbogățească.

”Nu mă așteptam să mă îmbogățesc”

„Acest album „Bună seara, iubite!’ s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi. Nu mă așteptam să mă îmbogățesc”, a povestit Loredana Groza în podcastul lui Mihai Morar.

ADVERTISEMENT

Câți bani a făcut Loredana Groza atunci? Artista, acum în vârstă de 53 de ani, recunoaște că din vânzarea celor 1,5 milioane de albume ”Bună seara, iubitule”, a câștigat 2.400 de lei.

Iar asta era suma pe care o primea și mama sa lunar, care era învățătoare. Asta nu a contat însă niciodată, pentru că artista spune că mereu a fost o persoană cât se poate de generoasă.

ADVERTISEMENT

Câștiga bani din concerte și avea o mulțime de astfel de evenimente într-o singură zi. De asemenea, ea s-a simțit o norocoasă pentru faptul că a avut șansa să se dezvolte atât de mult.

„A fost și interzisă cândva. 2.400 de lei. Salariul mamei mele de învățătoare. Da, un salariu. Nu de asta eram deprimată. Pentru că aveam posibilitatea să câștig bani din concerte. Și având câte 3 concerte pe zi, făceam cinste la toată școala cu bărcuțe și covrigi de la patiserie, în pauza mare, la liceu. Și cumpăram bilete de autobuz la toată clasa. Nu asta era problema.

Eram extrem de generoasă, pentru că aveam bani și nu aveam ce să fac cu ei. Mi s-a părut o șansă extraordinară că am putut să înregistrez un album care îmi poartă numele. (…) A fost una dintre cele mai mari bucurii din viața mea”, a mai spus Loredana Groza.

ADVERTISEMENT