Life

Carmen Tănase, mărturisire neașteptată despre Nicoleta Luciu, cu care a jucat în telenovele: “A făcut o mare greșeală”

Carmen Tănase a făcut o mărturisire neașteptată despre Nicoleta Luciu, fosta ei colegă de platou. Cele două au jucat împreună în telenovele.
02.05.2024 | 00:21
Carmen Tanase marturisire neasteptata despre Nicoleta Luciu cu care a jucat in telenovele A facut o mare greseala
Ce spune Carmen Tănase despre Nicoleta Luciu, care a renunțat la actorie de mult timp. Sursa foto: Captură YouTube, Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Carmen Tănase a făcut o mărturisire neașteptată despre Nicoleta Luciu, care a renunțat la actorie și la lumina reflectoarelor. Cele două au fost colege de platou în câteva telenovele românești.

Carmen Tănase a făcut o mărturisire neașteptată despre Nicoleta Luciu. De ce consideră că fosta actriță a făcut o greșeală

În anii 2000, Nicoleta Luciu a interpretat roluri importante în telenovelele românești, printre care “Inimă de țigan” și “Regina”, unde a jucat alături de Carmen Tănase și alți actori de renume.

ADVERTISEMENT

Cu mai mult timp în urmă, Nicoleta Luciu a decis să se retragă din lumea televiziunii, iar acum trăiește la Miercurea Ciuc alături de soțul ei, Zsolt Csergo. Cei doi au patru copii împreună, Zsolt și tripleții Karol, Kim și Kevin.

Carmen Tănase a fost impresionată de talentul la actorie al fostei sale colege de platou și a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. Aceasta consideră că Nicoleta Luciu a făcut o mare greșeală atunci când a renunțat la actorie.

ADVERTISEMENT

Deși nu a urmat studii de specialitate, Nicoleta Luciu era foarte dedicată și talentată pe vremea când era actriță. Aceasta i-a lăsat fără cuvinte chiar și pe colegii cu mai multă experiență.

“Nicoleta Luciu este un exemplu că, dacă ești serios și vrei neapărat să faci performanță, poți și fără școală. Nicoleta, în ‘Inimă de țigan’ și în ‘Regina’ a făcut.

ADVERTISEMENT

Erau momente când noi ne uitam cu gura căscată la ea, dar Nicoleta voia să învețe, mă suna pe mine dacă nu aveam filmare ‘Am scena asta, spune-mi, te rog, cum să fac, învață-mă, ce trebuie să simt?’.

Nicoleta a făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia asta, pentru că ea ar fi putut să facă și lucruri extraordinare. Da, se întâmplă să nu ai nevoie de școală.

ADVERTISEMENT

Școala e o etapă, dacă tu o înlocuiești cu dorința de a învăța făcând lucruri, atunci e tot o școală, pentru că Nicoleta la noi a făcut școală. Sunt atâția actori în străinătate care nu au trecut printr-o școală de actorie și care fac filme. (…)”, a spus Carmen Tănase în podcastul moderat de Bursucu.

Care e cel mai mare regret al Nicoletei Luciu

Deși a făcut actorie ani la rând, Nicoleta Luciu a recunoscut că nu aceasta a fost meseria pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Vedeta a urmat o școală de asistente și ar fi vrut să studieze și medicina pentru a deveni pediatru.

După ce a câștigat titlul de Miss România, în 1999, viața ei s-a schimbat radical. Astfel, Nicoleta Luciu a fost nevoită să renunțe la planurile sale.

“Regret că nu m-am făcut medic. Am terminat școala de asistentă, voiam să dau la medicină. Dar s-a întâmplat să câștig Miss România și trebuia să renunț la tot. Fizic, nu am mai putut face asta.

Pediatru mi-aș fi dorit să fiu. Neonatologie aș fi făcut. Viața mi-a oferit toate aceste lucruri. Eu le-am încercat doar”, a spus vedeta acum ceva timp, pentru Cancan.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților