Life

Nicoleta Luciu a lăsat mască pe toată lumea! Cum arată la 43 de ani, după ce a dispărut de ceva vreme de la TV

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima apariție. Ce siluetă are bruneta la 43 de ani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor.
12.09.2023 | 16:45
Nicoleta Luciu a lasat masca pe toata lumea Cum arata la 43 de ani dupa ce a disparut de ceva vreme de la TV
Nicoleta Luciu a uimit cu ultima apariție. Ce siluetă are bruneta la 43 de ani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nicoleta Luciu a lăsat mască pe toată lumea! Cum arată la 43 de ani, după ce a dispărut de ceva vreme de la TV. Fosta co-prezentatoare de la Vocea României a postat o imagine care a primit zeci de comentarii din partea internauților.

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima apariție. Ce siluetă are bruneta la 43 de ani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor

Nicoleta Luciu a uimit cu ultima apariție de pe rețelele de socializare. Ce siluetă are bruneta la 43 de ani, după ce a dispărut din lumina reflectoarelor și s-a concentrat pe viața de familie. Locuiește la Miercurea Ciuc, unde se ocupă de cei 3 copii.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta artistă care a făcut parte din formația muzicală Laguna își aniversează ziua de naștere pe 12 septembrie, ocazie cu care le-a arătat tuturor silueta pe care o are. Cântăreața se menține în formă maximă.

„La mulți ani fericiți, sora mea! Să fii sănătoasă, iubită și fericită! Te iubesc”, este mesajul pe care actrița l-a primit de la sora sa mai mică pe social media. Iuliana Luciu a postat și o fotografie în acest sens.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a fotografiat pe scări, cu un aranjament floral în mâna stângă. Îmbrăcată într-o pereche de blugi deschiși la culoare și cu o bluză cu umerii lăsați, fosta prezentatoare TV afișează un zâmbet larg.

Le-a mulțumit celor care s-au gândit la ea în această zi de mare sărbătoare. Nicoleta Luciu se menține suplă și tânără, de ani buni fiind atentă la alimentația sa pentru că a renunțat la carne și la produsele lactate.

ADVERTISEMENT
Nicoleta Luciu și sora mai mică, Iuliana
Nicoleta Luciu și sora mai mică, Iuliana. Vedeta a împlinit 43 de ani. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Nicoleta Luciu, stil de viață sănătos la 43 de ani

Nicoleta Luciu are un stil de viață sănătos la 43 de ani. Fosta prezentatoare TV mănâncă extrem de puțin, cât să nu leșine atunci când iese pe stradă. Bruneta a reușit să slăbească 30 de kilograme în numai 6 săptămâni.

În toată această perioadă fosta iubită a lui Dinu Maxer a băut numai ceai, compot și supă de pui. Nu mai mănâncă lactate și a renunțat complet la cafeină și la proteină. În plus, a trecut pe o alimentație vegetală.

ADVERTISEMENT

„Am un baton pe care trebuie să-l împart în trei, o gură la șase ore. Am mâncat două banane azi. Eu mănânc cât să pot merge pe stradă. Eu vreau să fiu veșnic tânără, de câțiva ani nu mai mănânc carne.

Până la 20 de ani mâncam orice voiam și nu se punea un gram pe mine, aveam 48 de kilograme la un moment dat, la 1,76 m, iar, brusc, după am pus, spunea Nicoleta Luciu într-o emisiune TV, la un moment dat, conform publicației wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT