News

Cartier din nordul Capitalei, prădat non-stop de o bandă de hoți. Peste 30 de jafuri în 3 săptămâni

Probleme mari pentru locatarii unui cartier din nordul Capitalei. Oamenii se plâng că, de 3 săptămâni, o bandă de hoți dă spargere după spargere. Poliția pare incapabilă să rezolve situația.
28.07.2022 | 21:35
Cartier din nordul Capitalei pradat nonstop de o banda de hoti Peste 30 de jafuri in 3 saptamani
O bandă de hoți a dat peste 30 de spargeri în 3 săptămâni, într-un cartier din nordul Capitalei. Sursa foto: dasia.com
ADVERTISEMENT

Capitala României, anul 2022. Locuitorii unui cartier din București se plâng că, de 3 săptămâni, sunt terorizați de o bandă de hoți.

O bandă de hoți a dat peste 30 de spargeri în 3 săptămâni, într-un cartier din nordul Capitalei

Oamenii spun că bandiții nu se tem de consecințe și intră peste locatari în case în timp ce aceștia dorm. Hoții fură tot ce găsesc: diferite bunuri, bani și telefoanele mobile.

ADVERTISEMENT

Nu doar casele sunt vizate de infractori. Ei au ca ținte și mașinile parcate pe străzi. Dacă reușesc să le deschidă, aceștia fură lucrurile de valoare găsite.

Cetățenii afectați de această situație spun că au depus plângeri în serie la Poliție, însă degeaba. Autoritățile se mișcă prea lent pentru ca situația să fie aplanată.

ADVERTISEMENT

”De aproximativ 3 săptămâni se sparg case în fiecare seară. Am avut pe seară chiar și câte 2-3 spargeri. Se pare că există o gașcă de 4 băieți, indivizi care fac asta.

Mașinile mele au fost încercate, se văd urmele de la praful pentru amprente luat de poliție, s-a întâmplat acum 2 săptămâni”, spune un locatar, la Digi24.

ADVERTISEMENT

Unii oameni din cartier pleacă din București de teama hoților

O femeie din acest cartier dezvăluie că dormea cu fetița sa în dormitor, moment în care când hoții au intrat pur și simplu peste soțul său, care se afla în sufragerie.

”Umblă noaptea, după 12 noaptea, eu nu mă pot odihni. Se ascund printr-o grădină, unde nu e locuită și ies și dă atacul”.

ADVERTISEMENT

Când nu reușesc să intre în case, hoții sustrag tot ce găsesc în curțile oamenilor.

”Au pătruns în curte, au sărit gardul, au stat 20 de minute să încerce geamurile, n-au reușit. Am făcut plângere la poliție, au luat amprente.

Nu se poate din cauza unor 4 puști să nu mai fie liniște în cartier, ne-au dat viețile peste cap”, spune un alt locatar.

Unii bucureșteni spun că au luat decizii radicale din cauza situației și își trimit rudele din zonă.

”Eu mi-am trimis soția și copilul din București, în altă parte, pentru că nu pot să îi expun”, recunoaște un bărbat.

ADVERTISEMENT
Tags: