Life

Casa de trei mii de euro care a stârnit furia românilor: ”Este aberant”

Locuința care se vinde cu 3.000 de euro, dar care i-a făcut pe oameni să lase multe comentarii înverșunate în social media.
29.01.2024 | 14:19
Casa de trei mii de euro care a starnit furia romanilor Este aberant
Locuința care se vinde cu 3.000 de euro, dar care i-a făcut pe oameni să lase multe comentarii înverșunate în social media. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Casa de trei mii de euro care a stârnit furia românilor. Care este motivul pentru care foarte mulți internauți au declarat că „este aberant” ceea ce se întâmplă. Ce a omis proprietarul să spună, de fapt, în anunț.

Locuința care se vinde cu 3.000 de euro, dar care i-a făcut pe oameni să lase multe comentarii înverșunate în social media

Locuința care se vinde cu 3.000 de euro, dar care i-a făcut pe oameni să lase multe comentarii înverșunate în social media. Anunțul de vânzare a fost distribuit pe un grup cunoscut de pe Facebook, intitulat Viața la țară.

ADVERTISEMENT

Tot acolo a fost distribuită și o imagine. Proprietarul a transmis că are o casă bătrânească, care a fost construită în urmă cu 130 de ani, dar pe care dorește să o înstrăineze. Imobilul se află într-o zonă frumoasă de munte din județul Alba.

Prețul de vânzare nu este unul deloc mare, ci este vorba numai de 3.000 de euro, însă ascunde un dezavantaj major. Acest aspect nu a fost trecut cu vederea de internauți, care au lăsat mesaje controversate.

ADVERTISEMENT

„Am o casă bătrânească de 130 de ani. Este foarte bine îngrijită, nu plouă în ea și vreau să o vând. Menționez că vând doar casa, nu și terenul, la prețul de 3.000 de euro”, a anunțat proprietarul pe Facebook.

„Cu alte cuvinte, anunțul trebuia să sune așa: am un teren pe care mai am ceva ce mă incomodează, vă rog să mă scăpați de gunoi și să plătiți 3.000 euro”, este unul dintre comentariile negative primite de proprietar.

ADVERTISEMENT

„Vrea să facă curățenie pe banii clientului, că oricum nu se alege nimic de ea după ce o desface”, „Acest produs trebuia înlocuit cu tablă, țiglă sau mai știu eu ce tipuri de învelitori”, sunt alte mesaje de pe Internet.

Casă bătrânească de 130 de ani
Cas bătrânească de 130 de ani, care se vinde cu 3.000 de euro. Sursa foto: Facebook / Pinterest. Colaj: Fanatik

Casa de 3.000 de euro, controverse în rândul internauților

Casa de 3.000 de euro a stârnit foarte multe controverse în rândul internauților. Unele persoane i-au atras atenția proprietarului că locuința este una veche, care are un acoperiș construit din azbest. Acesta este un material cancerigen.

ADVERTISEMENT

Din păcate, abzestul crește riscul dezvoltării bolii, în special în rândul oamenilor care fumează. Inhalarea fibrelor de azbest poate duce la inflamarea țesutului pulmonar și leziuni genetice. În plus, crește riscul de a face cancer.

Pe de altă parte, au fost și mulți internauți care i-au recomandat proprietarului din județul Alba să trimită casa la Muzeul Satului sau să o vândă în Vest, acolo unde astfel de locuințe tradiționale sunt la mare căutare.

„Se poate reloca o astfel de casă. Și da, chiar este valoroasă! Dacă ofereați teren măcar la intrarea casei găseați imediat să o vindeți, sunt mulți pasionați de case vechi pe care vor să le reabiliteze”, a scos o femeie în comentarii.

ADVERTISEMENT
Tags: