Life

Cât costă o casă cu trei dormitoare și terasă, în Spania. La prețul acesta, abia dacă îți permiți un simplu apartament în București

De câți bani trebuie să dispui dacă vrei să cumperi o casă cu două etaje, în Spania. Prețul i-a uimit pe mulți, inclusiv pe români.
26.01.2024 | 19:00
Cat costa o casa cu trei dormitoare si terasa in Spania La pretul acesta abia daca iti permiti un simplu apartament in Bucuresti
Cât costă o casă cu două etaje în Spania. Sursa foto: undiscoveredspain.com
ADVERTISEMENT

Spania este una dintre țările care i-a cucerit demult pe români. Fiind o țară cu o climă prietenoasă mai tot timpul anului, nu este de mirare că mulți vor să se mute aici. Prețul locuințelor din Spania diferă în funcție de zonă și de facilități, însă, un lucru este cert. Și anume, este mult mai mic mic decât cel din România.

Câți bani trebuie să ai dacă vrei să cumperi o casă în Spania

Românii care au căutat în ultima vreme locuințe de achiziționat în orașele mari de la noi din țară au avut parte de o surpriză. Prețul la imobiliare a crescut semnificativ și nu este de mirare că unii abia dacă își mai permit o garsonieră în București.

ADVERTISEMENT

Cine are câteva mii de euro economisite se poate muta fără nicio grijă în Spania. Aici, platformele dedicate anunțurilor de vânzare prezintă case la un preț avantajos. Mai exact, la prețul unei garsoniere din București.

Un anunț cu o casă de vânzare, în Spania, postat recent a atras atenția tuturor internauților. Imobilul se vinde contra unei sume decente, iar viitorii proprietari care se vor muta aici vor avea parte de liniște și confort.

ADVERTISEMENT

Imobilul are trei dormitoare și se află în regiunea Monte Lope Alvarez – Jaen. Casa este situată la doar 15 minute de faimosul oraș Martos, iar recent a fost renovată.

În prezent, aceasta dispune de acoperiș nou, de instalație electrică nouă, de uși și geamuri schimbate. Aspectul ei a fost considerabil modificat, oferind cele mai bune condiții viitorilor proprietari.

ADVERTISEMENT

Casa din Spania se vinde la cheie și este gata de mutare

Casa din Spania este dispusă pe două etaje. Vechii proprietari au amenajat totul în așa fel încât viitorii cumpărători să se poată muta direct. Locuința vine la pachet și cu o curte spațioasă de 50 de mp unde poate fi amenajată, fără nicio problemă, o piscină.

La parterul casei se află bucătăria, baie și o zonă de relaxare. Accesul către etaj se face pe scări, unde se află dormitorul dublu cu vedere către curte. De asemenea, aici mai sunt încă două dormitoare single și o baie de serviciu.

ADVERTISEMENT

Conform anunțului, casa din Monte Lope Alvarez – Jaen este perfectă ca reședință de vacanță sau ca domiciliu permanent. Fiind foarte aproape de orașul Martos, nu este de mirare că dispune de o mulțime de facilități, printre care magazine, restaurante și baruri.

Cei care vor să se mute aici și să trăiască în spirit spaniol trebuie să scoată din buzunar nici mai mult, nici mai puțin de 69.000 de euro. La un asemenea preț, casa cu două etaje este una dintre cele mai bune din zonă.

ADVERTISEMENT