News

Casă distrusă de un camion în Suceava. Buștenii au dărâmat parțial doi pereți ai locuinței

Vehicul greu cu bușteni a fost scăpat de sub control în Suceava. Pompierii au intervenit prompt, iar poliția investighează cazul.
04.07.2023 | 17:57
Casa distrusa de un camion in Suceava Bustenii au daramat partial doi pereti ai locuintei
Accident fără precedent în Suceava. Foto: IPJ Suceava.
ADVERTISEMENT

Accidentul în care un vehicul greu încărcat cu bușteni a scăpat de sub control în comuna Bogdănești (Suceava) aproape a provocat o tragedie, după ce încărcătura de lemn s-a rostogolit peste gardurile a două gospodării, distrugând colțul unei case.

Accident fără precedent în Suceava

Din fericire, nu au existat victime în acest incident, conform informațiilor transmise de pompierii militari suceveni. La fața locului, echipele de intervenție au acționat rapid pentru a gestiona situația, iar polițiștii vor investiga cauzele accidentului.

ADVERTISEMENT

Un alt accident grav a avut loc pe strada Sigmirului din Bistrița, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. În urma accidentului, cinci persoane au fost transportate la spital. În urma coliziunii, unul dintre vehicule s-a răsturnat cu roțile în sus.

Noaptea trecută, pe strada Sigmirului, a avut loc un accident deosebit de grav în care două autoturisme au intrat în coliziune puternică. Ca urmare a impactului, unul dintre vehicule a fost răsturnat și a ajuns cu roțile în sus.

ADVERTISEMENT

Din cele șapte persoane implicate, cinci au suferit răni și au fost transportate la spital de către echipajele SMURD și SAJ sosite la locul accidentului. Din fericire, rănile suferite nu sunt considerate grave, conform informațiilor furnizate de ISU Bistrița-Năsăud.

Cinci bistrițeni au ajuns la spital

Poliția rutieră a deschis o anchetă penală cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele exacte ale accidentului.

ADVERTISEMENT

„Din primele informații, un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din Bistrița a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 36 de ani, din Florești, județul Cluj.

În urma impactului, șoferul de 36 de ani, cât și alți 4 pasageri din autoturismul condus de șoferul de 34 de ani, au fost răniți, necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

ADVERTISEMENT

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă”, au precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

 

 

 

ADVERTISEMENT