News

Accident rutier în Caraș-Severin: Cinci persoane rănite și trafic blocat în urma coliziunii dintre un microbuz, un autoturism și un TIR

Un grav accident rutier s-a produs, sâmbătă, în județul Caraș-Severin, implicând un microbuz, un autoturism și un TIR în localitatea Bucoșnița.
01.07.2023 | 16:36
Accident rutier in CarasSeverin Cinci persoane ranite si trafic blocat in urma coliziunii dintre un microbuz un autoturism si un TIR
Accident rutier în Caraș-Severin. Foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Sâmbătă, în județul Caraș-Severin, pe drumul național 6, a avut loc un accident rutier grav în care au fost implicate un microbuz, un autoturism și un TIR. Evenimentul a avut loc în localitatea Bucoșnița și a provocat răsturnarea TIR-ului, generând panică și haos în zonă.

Cinci răniți într-un accident rutier

Cinci persoane au suferit răni în urma accidentului și au primit îngrijiri medicale imediate. Printre acestea se numără și un copil. Trei dintre victime au fost transportate de urgență la spitalele din zonă pentru investigații și tratament suplimentar.

ADVERTISEMENT

Șoferul autotrenului a fost grav rănit și a fost preluat de un elicopter SMURD, care l-a transportat rapid la un spital din Timișoara, pentru a primi îngrijiri de specialitate. Alte două persoane rănite au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Caransebeș.

Ca urmare a accidentului, traficul rutier a fost blocat timp de zece minute, generându-se un blocaj în zonă. Autoritățile au intervenit imediat pentru gestionarea traficului și reluarea circulației în condiții de siguranță.

ADVERTISEMENT

Cauzele exacte ale accidentului urmează să fie stabilite de autoritățile competente, care vor efectua cercetări pentru a stabili responsabilitățile și circumstanțele în care s-a produs impactul violent.

Este important ca șoferii să fie atenți și să respecte regulile de circulație pentru a preveni astfel de incidente grave, care pot pune în pericol viețile și siguranța participanților la trafic.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Mehedinți

O tragedie a avut loc, joi, 29 iunie, în județul Mehedinți, în localitatea Șimian, unde o femeie imobilizată în scaun cu rotile a murit după ce s-a aruncat intenționat în fața unei mașini. Evenimentul rutier s-a petrecut pe DC 21.

Conform informațiilor furnizate de autorități, femeia de 54 de ani se afla pe partea carosabilă atunci când a fost acroșată de un autoturism condus de un bărbat din aceeași localitate. Echipajele medicale au intervenit imediat și au transportat-o la spital pentru a primi îngrijiri medicale, dar din păcate, în urma rănilor grave suferite, aceasta a pierdut lupta pentru viață.

ADVERTISEMENT

Poliția din județul Mehedinți a demarat o anchetă pentru a clarifica circumstanțele exacte în care s-a produs tragedia. Un comunicat oficial a fost emis, indicând că șoferul mașinii implicat în accident este un bărbat în vârstă de 40 de ani din comuna Șimian. Se investighează toate aspectele legate de acest incident pentru a determina responsabilitățile implicate.

Cu toate acestea, există și mărturii din partea martorilor oculari, care susțin că incidentul ar fi fost de fapt o tentativă de sinucidere. Localnicii care au fost martori la eveniment au declarat că femeia s-ar fi aruncat intenționat în fața mașinii în momentul în care aceasta se apropia.

 

ADVERTISEMENT