Life

Câștigători Asia Express 2021. Ce echipă va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro

Câștigători Asia Express 2021. Ce echipă va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro? Echipele Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emi se luptă în marea finală.
28.11.2021 | 12:08
Castigatori Asia Express 2021 Ce echipa va castiga premiul in valoare de 30000 de euro
Câștigători Asia Express 2021. Ce echipă va câștiga marele premiu. Sursa foto: Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În câteva zile vom afla ce echipă va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro la Asia Express 2021. Două echipe au rămas în lupta pentru marele premiu: Mihai & Elwira Petre și Cuza & Emi de la Noaptea Târziu.

Duminică, 28 noiembrie, Antena 1 va difuza finala îndrăgitului reality show, începând cu ora 20.00.

ADVERTISEMENT

Surorile Lidia și Estera Buble au fost eliminate în ultima etapă a semifinalei. Cosmin și Eliza Natanticu au fost eliminați în ediția difuzată pe 22 noiembrie. Cei doi au avut piatra roșie în cufărul lor, cea care duce direct la eliminare.

Câștigători Asia Express 2021. Ce echipă va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro

Cele două echipe vor avea de rezolvat probele pe străzile aglomerate din Tel Aviv și Ierusalim. Vor fi și misiuni în locuri celebre, acum ar fi Zidul Plângerii sau Haifa. Va exista și o probă în cadrul unei baze militare.

ADVERTISEMENT

Destinația finală este Turnul lui David, acolo unde Irina Fodor îi va aștepta pe câștigători cu o amuletă de aur.

„O să ne aștepte o zi complet diferită de tot ce a fost până acum. Am simțit că s-a schimbat jocul complet”, spune Mihai Petre.

ADVERTISEMENT

Mihai Petre și soția lui, Elwira, se luptă cu echipa formată din Cuza și Emi în finala Asia Express 2021. O singură echipă va câștiga premiul în valoare de 30.000 de euro, iar probele vor fi foarte grele.

„Simt că emoțiile de acum depășesc tot ce am trăit aici. Sper să nu cedez sub presiune”, spune Emi.

ADVERTISEMENT
Asia Express 2021, finaliștii
Finaliștii Asia Express 2021: Mihai & Elwira Petre, Cuza & Emi

 

Fanii sunt cu sufletul la gură și sunt nerăbdători să vadă cine pleacă acasă cu marele premiu.  Emi, coechipierul lui Cuza, a spus că va lupta până la capăt, indiferent care va fi rezultatul.

„Cu siguranță, cu oricine vom juca finala, o să luptăm până la ultima secundă, până la ultima probă, ultima misiune, ultimele puteri”, a declarat acesta la Antena 1.

În ultima etapă din semifinală, Lidia și Estera Buble au fost eliminate după ce au extras cufărul cu piatra roșie. Mihai Petre a recunoscut că a fost ușurat să vadă că el și Elwira au avut cufărul cu piatra verde.

„Când am văzut piatra roșie, s-a luat toată greutatea. Corpul a căzut și sufletul s-a ridicat, efectiv. În momentul ăla, eu simțeam că îi sunt recunoscător ei pentru tot parcursul acesta, pentru faptul că am făcut o echipă foarte bună. Și ne-am simțit din nou puternici, deși eram pe jos. E foarte ciudat”, a declarat Mihai Petre.

Elwira Petre a fost la fel de copleșită de emoții și nu i-a venit să creadă că ea și soțul ei sunt finaliștii acestui sezon. Blondina a izbucnit în lacrimi de fericire și l-a îmbrățișat pe partenerul și coechipierul ei.

Lidia și Estera Buble, eliminate chiar înainte de marea finală

Surorile Lidia și Estera Buble au fost eliminate chiar înainte de marea finală. Cele două au izbucnit în lacrimi, dar au fost recunoscătoare pentru experiența pe care au trăit-o pe Drumul Împăraților.

„Cea mai pare părere de rău și cel mai mare regret al meu este că s-a terminat jocul pentru noi. Mi-ar fi plăcut sa avem șansa să jucăm ultimul joc împreună.

A fost cea mai frumoasă aventură a vieții noastre. Simt că mi-am trăit a doua copilărie. Am simțit că m-am întors în timpul copilăriei și mi-am dat voie să mă joc.

Noi ne-am bucurat și am trăit. Ne-am făcut și prieteni. Unul dintre cele mai grele momente pentru noi a fost atunci când am mâncat capul de miel în timpul unei probe”, au declarat surorile Buble după eliminare.

ADVERTISEMENT