Life

Câștigătorul X Factor România a fost decis de telespectatori! Nimeni nu se aștepta la acest nume!

19.12.2020 | 00:46
Castigatorul X Factor Romania a fost decis de telespectatori Nimeni nu se astepta la acest nume
Câștigătorul X Factor România, ales prin SMS de telespectatori. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Câștigătorul X Factor România a fost decis de telespectatori! Persoana care a luat trofeul și marele premiu de 100.000 de euro este Andrada Precup, care a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Junior.

În mod cu totul neașteptat, Andrada a reușit să convingă publicul telespectator că merită titlul de învingătoare. Spunem neașteptat întrucât pe rețelele de socializare numele cel mai des a fost al trupei Super 4, însă publicul votant a reușit să facă o mare surpriză în seara finalei din 18 decembrie și a ales emoția și povestea tinerei nevăzătoare, dar și vocea ei de înger.

ADVERTISEMENT

Finala X Factor România a fost una plină de surprize! Pe scenă au urcat, alături de cei patru finaliști, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Raluka și Florin Salam oferind un spectacol fără egal.

Câștigătorul X Factor România, decis după o seară istorică

Super 4, Adrian Petrache, Sonia Mosca și Andrada Precup au dat tot ce au avut mai bun pentru a convinge publicul telespectator că merită marele premiu de 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Au fost multe surprize în finala competiției X Factor. Nepotul lui Florin Salam, Adrian Petrache, a fost abandonat în ultima clipă de unchiul său, cu care trebuia să cânte melodia „Shape of my heart” de la Sting.

Adrian Petrache, ajutat de Ristei după ce a fost părăsit de Florin Salam

Petrache a cântat până la urmă alături de Florin Ristei, care s-a oferit să îl ajute pe concurent, chiar dacă nu a făcut parte din echipa sa.

ADVERTISEMENT

Un alt moment senzațional a fost duetul protagonizat de Loredana Groza și Adrian Petrache. Cei doi au cântat o melodie în premieră, „Efemer”, iar felul în care s-au completat pe scenă a fost aplaudat de toată lumea.

Mai mult, Petrache a fost susținut în finală nu doar de cântăreți celebri, ci și de marii sportivi ai României: Nadia Comăneci, Simona Halep și Ilie Năstase.

ADVERTISEMENT

Și Andrada Precup a reușit să impresioneze din nou, aceasta cântând melodia „România” a lui Adrian Daminescu, chiar alături de marele artist, dar și de Damian Drăghici.

 

ADVERTISEMENT