Life

Cât a slăbit Cristina Cioran într-un an de când a devenit mămică. Vedeta încă mai vrea să dea jos câteva kilograme!

Cristina Cioran le-a povestit fanilor cum a reușit să slăbească în primul an de când a devenit mămică, dar și de câte kilograme s-a lipsit până în acest moment. Care e secretul actriței?
07.08.2022 | 12:16
Cat a slabit Cristina Cioran intrun an de cand a devenit mamica Vedeta inca mai vrea sa dea jos cateva kilograme
Cristina Cioran, mamă de fată. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran își revine încet-încet la formele pe care le avea înainte să devină mămica unei fetițe minunate, pe nume Ema.

Cristina Cioran a slăbit 7 kilograme

Acum un an, actrița a născut primul ei copil, iar perioada care a trecut de atunci i-a schimbat destul de mult viața. Pe lângă noile responsabilități cu care s-a trezit în brațe, vedeta a reușit să fie atentă și la felul în care arată.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-a lăudat că a reușit să dea jos câteva kilograme până acum și nu vrea să se oprească. Ar mai vrea să slăbească măcar 3 kilograme, iar la cât de ambițioasă o știm, e ca și bifat acest țel!

„Am dat jos 7 kg și sunt fericită! Mai am 3 kg de dat jos, nu mă las!”, a scris Cristina Cioran pe Facebook. Pentru a slăbi, actrița a apelat la serviciile unui medic nutriționist. Nu a dorit să țină diete de capul ei, așa că a vrut să fie ghidată de un specialist în acest sens.

ADVERTISEMENT

Cristina ține o dietă care a cucerit-o și pe prezentatoarea Mirela Vaida. Mănâncă de șase ori pe zi, însă alege cu mare atenție ce pune pe masă. Mesele îi sunt servite la plic, reci sau calde, evitând deficitele calorice.

A apelat la o dietă pe care a ținut-o și Mirela Vaida

Aceasta a explicat, pe larg, în postarea de pe rețeaua de socializare în ce constă, mai exact, dieta ei.

ADVERTISEMENT

„De ce am ales să merg pe aceasta dietă? Pentru că sunt puturoasă și nedisciplinată! Pentru că sunt mesele pregătite. Pentru că nu trebuie să cântăresc, scad, adun. Șunt leneșă și nu sunt sigura pe mine cu o halcă de carne în față. Da! Ai mesele la plic! Cât de bine! Scoți shakerul, pui apă, amesteci și bei!

Ai și mese calde pe care ori le încălzești la microunde ori pe foc. Ai de ales din o grămada de sortimente de supe și băuturi dulci. Te ajută să nu îți fie foame. Te ajută să arzi kilogramele. Ai 6 mese pe zi și 800 de kcal în total pentru o zi. Crede-mă, te saturi”, a povestit Cioran.

ADVERTISEMENT
Tags: