Life

Calvarul trăit de Cristina Cioran: ”Am ascuns aceste lucruri din rușine”. De ce îl acuză pe Alex Dobrescu

Cristina Cioran trăiește un adevărat calvar din cauza tatălui fetiței sale, Alex Dobrescu. Vedeta și-a deschis sufletul și a fost sinceră.
25.04.2024 | 09:55
Calvarul trait de Cristina Cioran Am ascuns aceste lucruri din rusine De ce il acuza pe Alex Dobrescu
Calvarul trăit de Cristina Cioran. Sursă foto: Instagram, captură video /colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristina Cioran trăiește un calvar de o bună perioadă de timp. Tatăl fiicei sale, Alex Dobrescu îi creează mari probleme, iar victima colaterală, spune aceasta, este chiar fiica ei care e nevoită să trăiască așa ceva.

Calvarul trăit de Cristina Cioran

Cristina Cioran și Alex Dobrescu au avut o relație destul de tumultoasă. Cei doi s-au despărțit și s-au împăcat de mai multe ori. În final însă, vedeta a decis să pună punct definitiv relației și a cerut și un ordin de restricție pentru fostul ei partener.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între cei doi? Vedeta spune că tatăl copilului său o agresa chiar de față cu fetița lor. Tocmai din acest motiv, ea a fost nevoită să ia măsuri și să își caute dreptatea în justiție.

Cristina Cioran speră ca adevărul să iasă la suprafață. De asemenea, ea recunoaște că trebuie să își protejeze atât copilul cât și pe ea, astfel că justiția este singura care poate să mai intervină în acest caz.

ADVERTISEMENT

Vedeta a mai adăugat că a preferat să țină ascunse toate aceste lucruri de teamă ca fiica ei să nu fie afectată. Deși a vrut să evite anumite scandaluri și să păstreze tăcerea, situația a cam scăpat de sub control.

„Sunt un om corect, sincer și direct. Am ascuns toate aceste lucruri din rușine, dar și din teamă, pentru a nu afecta starea emoțională a fetiței. Am încercat să păstrez o stare nonconflictuală, dar nu s-a putut.

ADVERTISEMENT

Am încercat să evit scandaluri, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință pentru fetiță. În momentul în care fetița a fost martoră la agresiuni, atunci am decis să îl elimin din viața noastră. Doar că decizia nu a coincis cu decizia lui. Astfel, nu a vrut să plece”, a dezvăluit Cristina Cioran, pentru viva.ro.

”Un șantaj emoțional”

Cum arăta o zi din viața vedetei cu Alex Dobrescu? Cristina Cioran spune că fostul ei partener de viață ba venea și ba pleca. De asemenea, acesta făcea tot posibilul să se întoarcă acasă când era și fetița.

ADVERTISEMENT

Iar în opinia vedetei, acesta a fost doar un șantaj emoțional care nu trebuie trăit de nicio persoană. Are păreri de rău, recunoaște că fiica ei este afectată, dar speră că lucrurile se vor încheia în curând.

„Nu a vrut că nu avea unde să se ducă și pleca, venea, pleca, venea. Făcea în așa fel să fie fetița acasă ca eu să am o stare mai caldă, că știa că eu încerc să aplanez… Un șantaj emoțional pe care nu îl doresc nimănui. Îmi pare rău de toată situația și de ceea ce trăiește copilul meu. Este foarte afectată și sper din suflet să se termine odată”, a mai declarat Cristina Cioran.

ADVERTISEMENT