Life

Revista Taifasuri 982! Fuego: Liniștea de Paște. Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!

Revista Taifasuri 982: Editorial Fuego: Liniștea de Paște. Frumoasele Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete!
25.04.2024 | 08:48
Revista Taifasuri 982 Fuego Linistea de Paste Suzana si Daciana Vlad gemenele folclorului maramuresean Horoscop matrimoniale moda retete concurs
Revista Taifasuri 982! Fuego: Liniștea de Paște. Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean. Horoscop, matrimoniale, modă, rețete, concurs!
ADVERTISEMENT

A apărut revista TAIFASURI 982! Editorial FUEGO: Liniștea de Paște. Paște la români. Interviuri paralele cu frumoasele și talentatele Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean. Dragoste și secrete de vedete. Evlavie și religie. Noi proceduri medicale. Rețete inedite din farmacia verde. Horoscop. Anunțuri matrimoniale. Agenda culturală a week-end-ului. ATENȚIE: concurs, premii, bani! Pe scurt, revista TAIFASURI 982!

A apărut revista TAIFASURI 982! Fuego: Liniștea de Paște. Suzana și Daciana Vlad, gemenele folclorului maramureșean. Horoscop, matrimoniale, concurs, modă, rețete! Secrete de vedete!

Este joi, este revista TAIFASURI! Este revista TAIFASURI, este FUEGO! Editorial FUEGO! Paul Surugiu FUEGO este de 3 ani directorul onorific al revistei săptămânale TAIFASURI, în care publică, ediție de ediție, în fiecare joi, în pagina 2, un editorial-spectacol, cu gândurile sale sincere, emoționate și emoționante. Emoție pe care o aduce cu el în fiecare duminică la îndrăgita emisiune „Drag de România mea!” pe TVR 2, întotdeauna cu invitați de marcă și muzică românească adevărată.

ADVERTISEMENT

FANATIK vă oferă mai jos câteva rânduri din editorialul lui FUEGO din revista TAIFASURI 982 despre „Liniștea de Paște”.

PAȘTELE ne aduce lumină, generic vorbind, la mod metaforic. Cred eu că această sărbătoare este mult mai mult decât sens mistic, este un fel anume de a trăi emoția, este bucuria unor clipe tainice, este căldură, poveste și imagini. Pentru mine, cel puțin, așa este.

Îmi aduc aminte din copilărie cum mergeam la biserică, în seara de Înviere și era forfotă. Se aduna lumea, toți se chinuiau cu pahare de plastic sau cu hârtie să-și facă suport la lumânare. Vremea ținea parcă întotdeauna cu noi și liniștea aceea așezată avea un farmec anume, de la mic la mare.

Se înconjura biserica, fiecare striga și se fericea văzându-și prieteni și vecini și toți intonam cel mai frumos cântec pe care eu îl știu – HRISTOS A ÎNVIAT! Așa arată PAȘTELE pentru mine și vreau să cred că și azi, prin unele locuri în care nu se merge cu mașina la slujbă, se mai păstrează această imagine idilică, care depășește ideea de tradiție și se poate asimila cu un obicei al frumuseții sufletești.

Lumina nu e neapărat o flacără, nu e neapărat vindecare, LUMINA este…

Cum este LUMINA sfântă a Paștelui pentru FUEGO aflați numai din editorialul său din numărul 982 al revistei săptămânale TAIFASURI! Care a apărut joi, 25 aprilie, la toate punctele de difuzare a presei din țară!

ADVERTISEMENT

Ce super-subiecte de mare interes vă oferă revista TAIFASURI 982

Frumoase și talentate, Suzana și Daciana Vlad sunt gemenele folclorului maramureșean. Născute în Săliștea de Sus, au început să cânte, împreună, de la 7 ani. Cum au ajuns acum mândria Maramureșului istoric, prin ce încercări au trecut, mereu împreună, ce vis al tatălui au împlinit, ce surpriză imensă i-au făcut mamei, cine este și ce face fratele lor, aflați din două interviuri paralele pline de farmecul brunetei Suzana și blondei Daciana, în exclusivitate în revista TAIFASURI 982!

coperta 1 revista Taifasuri 982 Suzana și Daciana Vlad
Nu ratați tevista TAIFASURI 982 că nici nu știți ce pierdeți!

Prăznuită anul acesta pentru 3 mai, „trecerea pe sub masă”, adică pe sub epitaf, din Vinerea Mare dinaintea Învierii Mântuitorului Iisus Hristos în sfânta noapte a Paștelui, închipuie… Ce închipuie aflați în exclusivitate din revista TAIFASURI 982, de la preotul doctor Vlad Roșu de la Catedrala Sfântul Spiridon cel Nou din București.

ADVERTISEMENT

Atenție! O relație se susține și cu disponibilitatea de a o… repara! Dacă reușiți să vorbiți cu toată deschiderea cu partenerul, să comunicați cu toată sinceritatea, să discutați despre sine fiecare cu toată încrederea în celălalt, puteți, cu siguranță, „crește” împreună. Aflați amănunte ale acestei „terapii de dragoste” numai din revista TAIFASURI 982!

Uluitoare edificii antice încă… funcționale! După mii de ani de la construcția lor! Barajul Proserpina (3.000 de ani), amfiteatrul din Arles (aproape 2.000 de ani), palatul-oraș al lui Deoclețian (2.300 de ani), farul lui Hercule (2.200 de ani) și alte minuni… reale găsiți în revista TAIFASURI 982!

ADVERTISEMENT

Cum se încondeiază ouăle de Paște, ce „figurine” nu trebuie să lipsească de pe masa de Paște, ce concerte și spectacole grandioase în cinstea Paștelui vă așteaptă, începând din week-end, în toată Săptămâna Mare, aflați numai din revista TAIFASURI 982!

Știți unde s-a deschis și unde vă așteaptă prima fermă de… lalele din România? Dar ce este dieta Sugar Buster știți cu ce se… mănâncă? Sau ce hrană terapeutică și tratamente naturiste propune ayurveda de mileniu trei? De ce este imperios necesar să reduceți consumul de sare la un minim… istoric? Atenție: cele mai bune melodii mondiale din toate timpurile în analiza Inteligenței Artificiale! Aflați toate acestea îi încă multe altele din revista TAIFASURI 982!

PLUS 4 pagini de „Farmacia verde”! PLUS rețete pescărești din Delta Dunării, completate cu „Baba”, desertul cu… 96 de gălbenușuri! PLUS anunțuri matrimoniale! PLUS agenda culturală – foarte bogată! – a week-end-ului! PLUS alte subiecte originale și incitante! Numai în revista TAIFASURI 982!

Delectați-vă cu o lectură variată și complexă, 32 de pagini, în revista TAIFASURI 982! La toate chioșcurile de difuzare a presei începând de joi, 25 aprilie! Nici nu știți ce pierdeți dacă n-o citiți!

Hai „La TAIFASURI de 1.000 de ori”! Concurs, premii, bani!

„La TAIFASURI de 1.000 de ori” este concursul revistei TAIFASURI! Cine poate participa, cum vă înscrieți, care este marele premiu, dar și celelalte… 116 premii, aflați din noul număr, 982, al revistei TAIFASURI! La toate punctele de difuzare a presei începând din 25 aprilie! Nu vă ratați șansa! Citiți și câștigați! Cum și ce puteți câștiga, aflați tot din revista TAIFASURI 982!

Abonați-vă ca să nu ratați șansa multiplelor premii oferite de revista TAIFASURI!

IMPORTANT! Dacă vă este incomod să vă deplasați sau dacă nu vreți să ieșiți din casă, ori dacă pur și simplu nu mai găsiți revista TAIFASURI pe tarabe, ABONAȚI-VĂ cât mai repede, chiar azi, la revista TAIFASURI în oricare dintre oficiile Poștei Române!

Astfel, vă asigurați că nu mai pierdeți niciun număr al revistei dumneavoastră favorite și puteți participa, automat, la noul concurs cu premii de… ce nou concurs și ce premii aflați din numărul 982 al revistei TAIFASURI! Vedete, diete, rețete, religie, cultură, religie, povești adevărate și inedite din toată lumea, excelență, câștig pe toate planurile: revista TAIFASURI! Apare joia!

ADVERTISEMENT