Life

Cât costă adidașii pe care îi poartă Cătălin Măruța și fiul lui, David. Mulți români nu câștigă atâția bani într-o lună

Cât costă adidașii purtați de Cătălin Măruță și de fiul lui, David. Suma nu este deloc una accesibilă pentru mulți români.
20.08.2023 | 14:00
Cat costa adidasii pe care ii poarta Catalin Maruta si fiul lui David Multi romani nu castiga atatia bani intro luna
Ce preț au adidașii purtați de Cătălin Măruță și de fiul lui, David. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce preț au adidașii purtați de Cătălin Măruță și de fiul său și al Andrei, David. Încălțările sunt făcute din materiale de calitate, astfel că nu mulți și le pot permite.

Cât costă adidașii purtați de Cătălin Măruța și de fiul lui, David

Recent, Andra și Cătălin Măruță au mers, alături de copiii lor, într-o croazieră de lux pe Symphony of the Seas. Este unul dintre cele mai mari vase din lume, iar vedetele au avut parte de o călătorie de vis.

ADVERTISEMENT

Înainte de plecare, cei doi soți au avut grijă să pună în bagaj toate lucrurile necesare pentru ca totul să fie bine în timpul vacanței. Aceștia au fost atenți mai ales la ținutele pe care le-au purtat și au vrut să fie cât mai comode.

Pe rețelele de socializare, Andra și Cătălin Măruță au postat mai multe imagini și clipuri video din călătorie. Internauții nu și-au îndreptat atenția doar asupra peisajelor de vis din vacanță, ci și asupra ținutelor purtate de vedete și de cei doi copii.

ADVERTISEMENT

David, fiul celor două vedete de la Pro TV, are gusturi asemănătoare cu cele ale tatălui său atunci când vine vorba de încălțăminte. Cei doi au purtat aceeași pereche de adidași.

Adidașii purtați de cei doi fa parte din marca de lux a unui brand cunoscut, care nu are tocmai prețuri accesibile. Mai exact, o pereche de astfel de încălțări costă 2.199 de lei, notează unica.ro.

ADVERTISEMENT

Prețul este justificat de materialul din care sunt creați adidașii, adică unul textil. În plus, talpa acestora este din cauciuc vulcanizat durabil, fiind de o calitate superioară.

În prima zi a de vacanță, Andra a îmbrăcat o rochie de 200 de lei, în care a arătat foarte bine. Artista a optat pentru o pereche de șlapi portocalii în valoare de 236 de lei, de la un brand cunoscut.

ADVERTISEMENT

Ce preț are croaziera de lux în care au plecat Andra și Cătălin Măruță cu copiii lor

Destinațiile vasului de croazieră în care au mers Andra și Cătălin Măruță au fost Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli și retur. Pentru concediul alături de copiii lor, cei doi au plătit bani grei.

Croaziera costă 1.439 de dolari de persoană, adică aproximativ 6.500 de lei, potrivit site-ului Royal Caribbean. Pentru toată familia, croaziera de lux a costat 26.000 de lei.

ADVERTISEMENT