Life

Cât costă croaziera de lux în care au plecat Andra, Cătălin Măruță și copiii lor. Mulți români nici nu visează la așa ceva

Câți bani au dat Andra și Cătălin Măruță pentru o croazieră de șapte zile. După luni întregi de muncă, vedetele își permit să se răsfețe.
08.08.2023 | 19:40
Cat costa croaziera de lux in care au plecat Andra Catalin Maruta si copiii lor Multi romani nici nu viseaza la asa ceva
Cât costă croaziera în care au plecat Andra și Cătălin Măruță. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au plecat într-o vacanță de vis alături de cei doi copii ai lor și se bucură din plin de timpul petrecut împreună. După luni întregi în care au muncit aproape fără pauză, vedetele nu s-au mai uitat la bani. Cât au dat pentru o croazieră de șapte zile în care vor vedea cele mai frumoase orașe din Europa?

Cât au cheltuit Andra și Cătălin Măruță pentru o croazieră de șapte zile prin Europa

A venit momentul în care Andra și Cătălin Măruță să ia o pauză de la muncă și au plecat într-o binemeritată vacanță. Bineînțeles, nu singuri, ci alături de cei doi copii ai lor, David și Eva, pentru a se putea bucura împreună de experiența de vis.

ADVERTISEMENT

Astfel că, după ce a petrecut câteva zile pline de relaxare în Spania, familia Măruță s-a îmbarcat pe croazieră de lux de șapte zile, în care vor vedea cele mai frumoase orașe din Europa. Pentru asta, ei au ales unul dintre cele mai mari vase din lume, asemănător unui adevărat oraș pe apă: Symphony of the Seas.

„Abia aștept aventura care urmează! Mâine pornesc pentru prima dată pe croazieră și sunt curioasă cum va fi această experiență magică. Abia aștept să explorez noi destinații, să mă pierd în frumusețea mării și să creez amintiri memorabile alături de familia mea dragă”, dezvăluia Andra Măruță în mediul online, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT

Vasul de croazieră urmează să ajungă în: Barcelona, Palma de Mallorca, Provence, Florența, Roma și Napoli- de unde va reveni din orașul în care a pornit. Dar pentru acest concediu la care majoritatea românilor nici nu îndrăznesc să viseze, Andra și Cătălin Măruță au scos din buzunar bani frumoși.

Potrivit site-ului royalcaribbean.com, croaziera costă 1.439 de dolari de persoană, scrie unica.ro. Astfel, pentru un singur membru al familiei, vedetele au scos din buzunar aproximativ 6.500 de lei și un total de 26.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Andra a strălucit într-o rochie de 200 de lei

De altfel, în prima zi de croazieră, Andra Măruță a publicat mai multe fotografii. Artista a îmbrăcat o rochie lungă, cu imprimeu floral, pentru care mulți fani au complimentat-o în comentarii. Însă dacă pentru concediu a plătit bani grei, vedeta nu investește și în haine.

Pe site-ul brandului, articolul se vinde cu doar 219,99 de lei.  „O croazieră cu familia este o aventură incredibilă pe apă care îți oferă șansa de a descoperi noi destinații și de a petrece timp împreună. Este o experiență memorabilă, navigând pe apele albastre și descoperind o mulțime de distracții la bord”, a scris Andra Măruță în dreptul fotografiilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, vedeta Pro TV a postat și un filmuleț din Marsilia. „Suntem în Marsilia, în Franța. Nu știu dacă vreodată m-aș fi gândit că vin aici în vacanță, dar iată că am ajuns cu această croazieră și în acest loc care este foarte foarte frumos”.

ADVERTISEMENT