Life

Andra și Cătălin Măruță, vacanță de vis în Spania: ”Ne deschidem inimile”

Andra și Cătălin Măruță, concediu ca-n Paradis în Spania. Cântăreața și prezentatorul nu sunt singuri, ci alături de copii.
29.07.2023 | 10:44
Andra si Catalin Maruta vacanta de vis in Spania Ne deschidem inimile
Andra și Cătălin Măruță, destinație ca-n Paradis în Spania. Cântăreața și prezentatorul nu sunt singuri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Andra și Cătălin Măruță au plecat în urmă cu puțin timp într-o vacanță de vis în Spania. Jurata de la Românii au talent le-a dezvăluit fanilor că este într-un moment al vieții sale în care își deschide inima către lucruri noi.

Andra și Cătălin Măruță, concediu ca-n Paradis în Spania. Cântăreața și prezentatorul nu sunt singuri

Andra și Cătălin Măruță au ales zilele astea o destinație ca-n Paradis. Vedetele de la Pro TV au plecat în Spania. Cântăreața și prezentatorul nu sunt singuri, ci în formulă cumpletă, împreună cu cei doi copii: David și Eva.

ADVERTISEMENT

Frumoasa șatenă și prezentatorul profită de timpul liber și mai ales de vară, artista precizând că sunt mereu unul lângă celălalt la bine și la rău. Îndrăgita jurată de la Românii au talent simte că este binecuvântată.

Mai mult decât atât, vedeta se bucură de momentele speciale alături de cei dragi și este o persoană pozitivă. Soția lui Cătălin Măruță își ține fanii la curent cu activitățile pe care le are în concediu, unde nu se știe cât va sta.

ADVERTISEMENT

„În vacanță ne eliberăm de griji și ne deschidem inimile către toate experiențele frumoase ce ne așteaptă. Să fim pozitivi, să zâmbim mai mult și să ne bucurăm de fiecare răsărit de soare!”, a scris Andra pe contul de Instagram.

Andra, declarație de dragoste pentru soțul ei, Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță formează un cuplu de ani buni și sunt căsătoriți de un deceniu. Povestea de dragoste dintre cei doi este mereu în lumina reflectoarelor, artista fiind genul de persoană care face adesea declarații de iubire.

ADVERTISEMENT

Cunoscuta jurată de la Românii au talent este foarte îndrăgostită de partenerul de viață cu care se înțelege de minune. Cântăreața și prezentatorul emisiunii La Măruță sunt o familie unită și împlinită alături de cei doi copii: David și Eva.

„În căutarea unui răsărit perfect!? Când soarele e prea puternic pentru ochi mei, am găsit soluția perfectă – ochelarii lui!? De fapt eu am luat ochelarii lui de soare pentru ca sunt ca un filtru magic peste lumea mea!

ADVERTISEMENT

Mă întreb mereu ce m-aș face fără ei, pentru că atunci când îi port, totul devine mai frumos și mai plin de culoare”, a mai transmis Andra pe rețelele de socializare, în dreptul unor imagini cu Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT