Sport

Cât costă biletele la FCSB – Rapid pe Arena Națională! Gazdele au anunțat punerea în vânzare a tichetelor

FCSB a anunțat punerea în vânzare a biletelor pentru derby-ul cu Rapid. Cât costă tichetele la duelul de pe Arena Națională.
11.04.2024 | 17:37
Cat costa biletele la FCSB  Rapid pe Arena Nationala Gazdele au anuntat punerea in vanzare a tichetelor
FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid de pe Arena Națională. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB și Rapid se duelează în etapa a 5-a din play-off-ul SuperLigii, în ultima rundă a turului. Duelul de pe Arena Națională are loc sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 20:30. Echipa lui Gigi Becali a pus biletele spre vânzare și a anunțat programul caselor de lângă cel mai mare stadion al țării.

Cât costă biletele la FCSB – Rapid pe Arena Națională! Gazdele au anunțat punerea în vânzare a tichetelor

FCSB se duelează cu Rapid pe Arena Națională în cel mai încins meci al etapei cu numărul 5 din play-off-ul SuperLigii. Echipa antrenată de Elias Charalambous și Mihai Pintilii vor să se revanșeze după eșecul dureros suferit în fața rivalilor din Giulești, scor 0-4, în ultima etapă a sezonului regulat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, cu o victorie contra Rapidului, FCSB poate tranșa definitiv lupta pentru câștigarea campionatului. Meciul se anunță a fi unul cu adevărat incendiar. În cursul zilei de joi, 11 aprilie, clubul „roș-albastru” a anunțat punerea în vânzare a biletelor.

Prețul unui bilet la peluză costă 30 de lei, în timp ce pentru un loc la Tribuna 1, Inel 1, suporterii „roș-albaștrilor” trebuie să plătească suma de 55 de lei. Iată cum arată prețul biletelor la derby-ul FCSB – Rapid:

ADVERTISEMENT
  • PELUZA – 30 LEI
  • TRIBUNA 1, INEL 3 – 45 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 3 – 35 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 2 – 45 LEI
  • TRIBUNA 2, INEL 1 – 55 LEI
  • VIP 3 – 150 LEI
  • VIP 2 – 200 LEI
  • VIP 1 – 250 LEI

Bilete nominale la FCSB – Rapid

„Clubul nostru vine în sprijinul suporterilor, oferindu-le acestora posibilitatea de a se prezenta la stadion cu E-ticket (bilet care poate fi tipărit acasă, pe hârtie A4, dar poate fi prezentat și pe telefon, la turnichet). E-ticketele pot fi achiziționate până sâmbătă, 20 aprilie, la ora 19:00.

ADVERTISEMENT

Vă amintim faptul că, în condițiile în care partida este una cu grad de risc ridicat, biletele sunt NOMINALE, iar suporterii sunt obligați să aibă asupra lor, atunci când vor ajunge la meci, un document de identitate.

De asemenea, conform legislației în vigoare, toți spectatorii sunt obligați să se supună unui control corporal la intrarea pe stadion. Programul caselor de bilete va fi următorul:

ADVERTISEMENT
  • VINERI – 19 APRILIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
  • SÂMBĂTĂ – 20 APRILIE – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului. Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului”, se arată în anunțul făcut de FCSB pe căile oficiale de comunicare.

ADVERTISEMENT