Sport

Dan Șucu a comentat scorul de 4-0 în Rapid – FCSB. „Plutirea lor i-a trimis la plimbare, dar FCSB nu și-a spus ultimul cuvânt”

Dan Șucu a comentat victoria clară a Rapidului în derby-ul cu FCSB, dar îi îndeamnă pe jucătorii giuleșteni să rămână cu picioarele pe pământ.
13.03.2024 | 12:37
Dan Sucu a comentat scorul de 40 in Rapid  FCSB Plutirea lor ia trimis la plimbare dar FCSB nu sia spus ultimul cuvant
Dan Șucu le cere rapidiștilor să rămână cu picioarele pe pământ după victoria 4-0 din derby-ul cu FCSB. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus categoric în derby-ul cu FCSB din ultima etapă a sezonului regular al SuperLigii și acum toată suflarea vișinie speră cu ochii deschiși la titlul de campioană. Conducerea clubului îndeamnă însă la calm, fiind convinsă că s-a câștigat doar o primă bătălie, nu și războiul.

Dan Șucu, după Rapid – FCSB 4-0: „Plutirea lor i-a trimis la plimbare!”

Extrem de mulțumit de victoria contra liderului din SuperLiga, patronul rapidist Dan Șucu a decis să le ofere o primă generoasă jucătorilor și staff-ului condus de Cristiano Bergodi. El a povestit apoi cum a trăit cel mai important meci din viața de patron al formației giuleștene, dar a tras și un semnal de alarmă în privința meciurilor următoare.

ADVERTISEMENT

„V-ați așteptat vreun moment să fie diferența asta așa de mare?”, l-a întrebat moderatorul Robert Niță pe Dan Șucu la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune transmisă LIVE în fiecare marți, de la ora 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Nu m-am așteptat și acum mă gândesc cum de am putut… Pentru că echipa adversă este una puternică. Mie mi-a dat sentimentul unei echipe puternice. În mod cert nu și-a spus ultimul cuvânt.

ADVERTISEMENT

În mod cert, ce s-a întâmplat sâmbătă ne-a ajutat enorm, dar e doar o bătălie. Până ajungi să câștigi războiul mai durează”, este prima reacție a lui Dan Șucu, ferm convins că greul de-abia acum începe.

„Credeți că va dura bătălia aceasta până în ultima etapă?”, a continuat Niță cu tirul întrebărilor, iar răspunsul patronului giuleștean este unul dătător de speranță. Totuși, el îi îndeamnă pe jucători să rămână cu picioarele pe pământ și să nu facă aceeași greșeală ca a adversarilor de sâmbătă, care i-a costat destul de scump.

ADVERTISEMENT

„Așa sper. Eu mi-aș dori… Ceea ce știu sigur că ne dorim este sentimentul acela de a pluti… Am discutat lucrul acesta, sunt convins că toată lumea înțelege diferența dintre o bătălie și un război. Am plutit și noi altădată.

E timpul să stăm cu picioarele pe pământ și să înțelegem exact despre ce este vorba. Pentru că plutirea lor e cea care i-a trimis la plimbare. Probabil că data viitoare nu vor mai pluti”, a declarat Dan Șucu la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune ce poate fi urmărită în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare joi, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu anunță unde se va juca derby-ul Rapid – FCSB din ultima etapă a play-off-ului

Rapid a jucat derby-ul cu FCSB pe Arena Națională, ceea ce a surprins pe multă lume. Fanii ar fi vrut Giuleștiul, însă până la urmă alegerea conducerii a fost una excelentă, pentru că echipa a obținut cele trei puncte, iar rețeta financiară a fost de invidiat. Ce va fi însă la următorul derby cu Rapid gazdă, din ultima etapă a play-off-ului?

„Următoarea bătălie cu Rapid în postura de club organizator se va disputa tot pe Arena Națională?”, a vrut să afle și moderatorul Robert Niță din discuția cu Dan Șucu de la emisunea SUFLET DE RAPIDIST.

„Vom vedea… În proporție de 80 la sută, da… Vom lua decizia pe măsură ce… când vom ajunge acolo. În clipa de față, ne concentrăm pe următorul meci, aia e ce contează. E un clișeu, dar ăsta e adevărul. Ne interesează meciul următor, ăia e ce contează cu adevărat”,  a încheiat acționarul majoritar al Rapidului.

Dan Șucu a comentat scorul de 4-0 în Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT