Life

Cât costă o Dacia 1.300 din 1978 cu doar 60.000 de kilometri la bord. Mașina arată impecabil și își merită banii

Cât costă o Dacia 1.300 din 1978 cu doar 60.000 de kilometri la bord? Mașina arată impecabil și își merită banii, însă prețul nu e pentru oricine.
30.01.2024 | 09:30
Cat costa o Dacia 1300 din 1978 cu doar 60000 de kilometri la bord Masina arata impecabil si isi merita banii
Cât costă o Dacia 1.300 din 1978 cu doar 60.000 de kilometri la bord. Sursă foto: OLX, Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Te-ai întrebat vreodată cât costă o Dacia 1.300? Un anunț de vânzare cu un astfel de model este disponibil. Mașina are doar 60.000 de kilometri la bord, arată impecabil și s-ar părea că își merită banii.

Cât costă o Dacia 1.300 din 1978 cu doar 60.000 de kilometri la bord

Cât costă o Dacia 1.300 din 1978? Încă sunt persoane care dețin un astfel de model și de altfel au avut mare grijă de el. O persoană spre exemplu a scos la vânzare mașina, care are doar 60.000 de kilometri la bord.

ADVERTISEMENT

Dacia a avut de-a lungul timpului o mulțime de modele care au rămas în memoria multor persoane. Iar exemplu este chiar modelul Dacia 1.300 care în urmă cu câteva decenii nu și-l permitea oricine.

O parte dintre cei care au avut șansa să-l achiziționeze, însă, au avut grijă de el. Drept urmare, acum, la mai bine de 40 de ani de la lansare, mașina ajunge să coste aproape cât un model nou de la Dacia.

ADVERTISEMENT

Pe platforma OLX, o persoană a scos la vânzare o astfel de mașină. Cât costă Dacia 1.300 din 1978? Conform anunțului, autoturismul are doar 60.000 de kilometri la bord și a fost recondiționat în totalitate.

Mașina a fost recondiționată în totalitate

Mai mult de atât, vânzătorul garantează faptul că piesele sunt originale. Excepție face doar tapițeria, având în vedere faptul că proprietarul a optat pentru o culoare albă, mai deosebită.

ADVERTISEMENT

Și cei de la Promotor au văzut mașina și au rămas surprinși. Aceasta are un exterior negru, intact, iar contrastul dintre el și interior e unul cu adevărat fabulos. De asemenea, sunt și alte detalii care fac diferența.

”Proprietarul spune că mașina a fost recondiționată în totalitate, cu piese originale. Singura piesă ce nu este originală pentru o Dacia 1300 este tapițerie, deoarece observăm că proprietarul a ales una de culoare albă, o alegere cel puțin interesantă.

ADVERTISEMENT

Contrastul cu caroseria este garantat, deoarece exteriorul a fost vopsit cu negru. Pentru cei ce poate nu cunosc, Daciile negre erau destinate exclusiv securității din perioada comunistă, nefiind disponibile clienților civili”, potrivit promotor.ro.

Și totuși cât costă Dacia 1.300 din 1978 cu doar 60.000 de kilometri la bord scoasă la vânzare? Proprietarul cere nu mai puțin de 15.000 de euro pentru autoturism. Chiar și așa, mașina își merită banii.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
Bază aeriană din Crimeea în flăcări după un atac cu rachete ATACMS VIDEO
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone....
O masă de aer rece deasupra României a readus iarna în unele zone. De când revine căldura
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca...
Un cunoscut milionar român a ajuns la sapă de lemn, la fel ca Irinel Columbeanu! Ce spune fiica lui: Vorbeşte cu extratereştrii
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de...
Minodora nu mai doarme cu soțul ei, după o căsnicie de 20 de ani: "Tot am mai încercat, dar nu pot!"
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar...
O româncă, vedetă la cea mai mare televiziune din Italia după ce ar fi sedus și înșelat un bătrân din Milano. Imagini incredibile cu femeia și jurnaliștii italieni
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Simona Halep a vorbit despre relația cu Patrick Mouratoglou: Am avut încredere
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a...
Iubitul Cristinei Cioran, ''show'' grotesc și clipe șocante în centrul Capitalei. Drogat, i-a speriat pe trecători. Imagini cu un PUTERNIC IMPACT emoțional! VIDEO
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2...
Cuantumul despăgubirilor cerute de victimele lui Vlad Pascu în dosarul tragediei din 2 Mai: cel puțin 33 de milioane de euro. Cine va plăti
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor...
4 zodii dau lovitura la începutul verii. Din iunie, proiectele și dorințele lor încep să se concretizeze