News

Câți bani plătești lunar pentru noul model Dacia Duster, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani. Cât e rata, de fapt

Câți bani plătești lunar pentru noul model Dacia Duster dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani? Află care este rata fixă, dar și oferta.
11.11.2023 | 09:00
Cati bani platesti lunar pentru noul model Dacia Duster daca il cumperi in leasing pe 5 ani Cat e rata de fapt
Câți bani plătești lunar pentru noul model Dacia Duster, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani. Sursă foto: Dacia, Inquam / Octav Ganea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Câți bani plătești lunar pentru noul model Dacia Duster dacă îl achiziționezi în leasing pe 5 ani? Află care este rata lunară, dar și de ce alte avantaje te poți bucura dacă faci această investiție.

Câți bani plătești lunar pentru noul model Dacia Duster, dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani

Noul model Dacia Duster poate fi alegerea perfectă pentru cei care vor să își achiziționeze o mașină. Care este însă prețul cu TVA inclus și ce mai trebuie să știe cei care își doresc să cumpere acest model?

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să cumperi noul model Dacia Duster Extreme TCE 150 4×4 în leasing pe 5 ani, află că există două pachete de care te poți bucura. Înainte de asta este bine să știi însă prețul pentru un astfel de autoturism.

Conform site-ului oficial al celor de la Dacia, noul model Dacia Duster TCE 150 4×4 costă, prin programul Rabla 2023, 21.300 de euro, cu TVA inclus. În ceea ce privește finanțarea, există două pachete.

ADVERTISEMENT

Primul este Dacia Avantaj. Prin intermediul acestui program, poți să cumperi noul model Dacia Duster în leasing pe 5 ani. Rata lunară este una fixă de 1.204 lei. Atât ai de plătit dacă vrei să faci această achiziție.

Ce pachete oferă Dacia

Totodată, în acest preț intră și mai multe avantaje. Este vorba de revizii timp de 5 ani, alături de asistență rutieră, dar și garanție pe aceeași perioadă de timp. Clienții mai trebuie să știe că dobânda este de asemenea fixă, de 8,9%.

ADVERTISEMENT

În același timp, mai este nevoie și de un avans de 26.122 lei. Mai există și al doilea pachet dacă vrei să iei noul model Dacia Duster în leasing pe 5 ani de zile. Pachetul este Dacia All Inclusive.

Totuși, pentru acest pachet, rata fixă lunară este ceva mai mare. Clienții au de plătit o rată lunară fixă de 1.876 lei. La aceasta se mai adaugă și reviziile, timp de 5 ani de zile, dar și asistența rutieră, alături de garanție.

ADVERTISEMENT

La fel ca și la pachetul interior, dobânda este una fixă, de 8.9%. Avansul pe de altă parte este ceva mai mare. Mai exact, clienții au nevoie de suma de 28.936 lei înainte să facă achiziția. Diferența dintre cele două pachete o face reducerea de finanțare, care la cel de-al doilea pachet este 0, dar și plata reziduală, care la fel, este de 0 lei.

ADVERTISEMENT