Life

Cât costă o noapte de cazare în hotelul preferat de Gabriela Cristea. Se află pe litoral și are toate facilitățile

Gabriela Cristea a publicat mai multe imagini de pe litoralul românesc, unde s-a cazat într-o locație de 5 stele. Câți bani a scos din buzunar vedeta de la Antena Stars.
11.07.2022 | 17:10
Cat costa o noapte de cazare in hotelul preferat de Gabriela Cristea Se afla pe litoral si are toate facilitatile
Câți bani a dat Gabriela Cristea pentru o noapte de cazare în hotelul preferat. Este pe litoralul românesc. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a profitat de weekendul ce s-a încheiat și a dat o fugă până la Marea Neagră. Moderatoarea s-a cazat în hotelul său preferat dintr-o stațiune turistică care s-a dezvoltat mult în ultima perioadă.

Câți bani a dat Gabriela Cristea pentru o noapte de cazare în hotelul preferat. Este pe litoralul românesc

Gabriela Cristea adoră vacanțele, motiv pentru care nu a stat pe gânduri și a plecat pentru câteva zile pe litoralul românesc. Cunoscuta prezentatoare s-a cazat într-un hotel de 5 stele din Mamaia Nord, unde a avut toate facilitățile.

ADVERTISEMENT

Spațiul construit la numai 250 de metri de plaja din Năvodari se numără printre favoritele frumoasei brunete, care nu s-a uitat la bani când a fost vorba de un sejur plăcut pentru ea, pentru soțul și fiicele lor.

Mai exact, pentru o singură noapte de cazare în hotelul de 5 stele Gabriela Cristea a achitat peste 650 de lei. Prețul poate crește în funcție de numărul persoanelor, dar și de perioada în care turiștii aleg să meargă la mare.

ADVERTISEMENT

Potrivit site-urilor de specialitate, în luna august două nopți de cazare, de vineri până duminică, pot fi achiziționate cu 1.510 lei. Punctele slabe ale locației sunt faptul că turiștii nu au acces la Internet și parcare.

Gabriela Cristea, concediu pe litoralul românesc

Gabriela Cristea s-a bucurat din plin de zilele libere, dovadă imaginile publicate pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a profitat la maxim de concediu, chiar dacă vremea nu a fost tocmai potrivită pentru plajă.

ADVERTISEMENT

Vântul și valurile mari nu au împiedicat-o pe vedetă și pe cei dragi să-și creeze amintiri frumoase, care vor dăinui și mai târziu. Fotografiile stau dovadă că sunt o familie care adoră să petreacă timpul împreună.

„După prima poză ar părea că suntem într-o escapadă romantică în doi, dar… haideți să descoperitți romantismul nostru în patru”, a scris prezentatoarea de la Antena Stars, pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT