Life

Cât costă să mânânci o banală porție de cartofi prăjiți la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Prețurile nu sunt pentru toate buzunarele. „Ofer o stea pentru că e prima dată cand mi s-a oferit șansa să platesc scump pentru o farfurie goală”

Prețurile de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu au lăsat un gust amar pofticioșilor. Cât trebuie să scoți din buzunar pentru câteva grame de cartofi prăjiți
09.12.2023 | 16:49
Cat costa sa mananci o banala portie de cartofi prajiti la restaurantul lui Catalin Scarlatescu Preturile nu sunt pentru toate buzunarele Ofer o stea pentru ca e prima data cand mi sa oferit sansa sa platesc scump pentru o farfurie goala
Prețurile de la restaurantul lui Cătălin Scărlătescu au lăsat un gust amar pofticioșilor. Sursa foto: Facebook, Freepik
ADVERTISEMENT

În urmă cu mai bine de un an, Cătălin Scărlătescu a luat una dintre cele mai importante decizii din viața lui. Celebrul chef și-a deschis propriul restaurant, spre bucuria fanilor. Însă, după ce au călcat pragul localului, pofticioșii nu s-au arătat prea încântați.

Cătălin Scărlătescu a pus prețuri piperate preparatelor sale

Aproape că este o regulă ca orice bucătar faimos să aibă propriul lui restaurant. După mulți ani în care s-a gândit la această variantă, Cătălin Scărlătescu a făcut pasul cel mare.

ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la ”Chefi la cuțite” a cedat presiunilor celor din jur și și-a deschis propriul restaurant. De mai bine de un an, cei care doresc să guste din preparatele lui o pot face la X Chef.

Așa cum era de așteptat, având în vedere notorietatea lui, nu este de mirare că fanii au luat cu asalt locația. Din pură curiozitate sau doar de poftă, bucureștenii au încercat cam toate preparate din meniu.

ADVERTISEMENT

Din cauză că aveau mari așteptări de la un restaurant ce poată amprenta lui Cătălin Scărlătescu, clienții au fost destul de zgârciți în recenzii. Se pare că mâncarea lasă de dorit, la fel și servirea.

Recenzii negative pe bandă rulantă pentru restaurantul chefului

Pe pagina dedicată recenziilor, majoritatea celor care au mers să mănânce la Cătălin Scărlătescu au rămas cu un gust amar. Mâncarea este servită în porții mult prea mici pentru prețul pe care îl are.

ADVERTISEMENT

O clientă supărată pe Cătălin Scărlătescu și pe porția de cartofi care i-a fost servită și-a vărsat nervii în online. Femeia a spus că este pentru prima dată când plătește pentru o farfurie goală.

recenzii cătălin scărlătescu restaurant
Restaurantul lui Cătălin Scărlătescu a primit numai recenzii negative. Sursa foto: Google Maps

Prețurile de la X Chef nu sunt deloc unele mici. De exemplu, o simplă porție de 150 de grame de cartofi costă 46 de lei. Tot același preț îl plătesc și cei care aleg să mănânce franjuri de cartofi dulci, legume coapte sau focaccia.

ADVERTISEMENT

Prețurile exorbitante i-au făcut pe mulți să lase recenzii negative. Deși bucureștenii sunt obișnuiți cu prețuri mari la restaurante, se pare că locația lui Cătălin Scărlătescu le întrece pe toate.

Cei care au mers să mănânce la X Chef aproape că regretă alegerea. Ba mai mult, unii dintre ei sunt convinși că nu vor mai călca acolo a doua oară.

ADVERTISEMENT