Life

Cât costă să mănânci un mic dejun la resortul cu căsuțe turistice al Andreei Esca. ”Este extrem de scump”

Ce preț are un mic dejun în pensiunea deținută de Andreea Esca. Turiștii români consideră că mâncarea este cam piperată.
30.09.2023 | 14:40
Cat costa sa mananci un mic dejun la resortul cu casute turistice al Andreei Esca Este extrem de scump
Ce preț are un mic dejun în pensiunea deținută de Andreea Esca. Turiștii români consideră că mâncarea are un cost cam piperat. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Cât costă să mănânci un mic dejun la resortul cu căsuțe turistice al Andreei Esca. „Este extrem de scump”, susține o persoană care nu a lăsat o recenzie tocmai bună pe platformele de închiriat astfel de locuri.

Ce preț are un mic dejun în pensiunea deținută de Andreea Esca. Turiștii români consideră că mâncarea are un cost cam piperat

Ce preț are un mic dejun în pensiunea deținută de Andreea Esca. Turiștii români consideră că mâncarea are un cost destul de piperat, în condițiile în care acesta conține brânzeturi locale și mezeluri specifice Sibiului. De asemenea, de pe masă nu lipsesc legumele proaspte, omleta și cafeaua.

ADVERTISEMENT

Resortul din Porumbacu de Sus reprezintă un punct de plecare ideal pentru a explora Transilvania, însă unele persoane cred că așteptările nu le-au fost atinse absolut deloc. Oamenii sunt dezamăgiți de ce au primit.

„Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi”, este unul dintre comentariile lăsate de vizitatori pe Internet.

ADVERTISEMENT

„Se poate comanda mic dejun, se plătește separat, este diversificat și extrem de gustos, pregătit din produse locale” sau „Micul dejun diversificat si foarte gustos”, sunt alte mesaje lăsate de turiștii români.

„Locația foarte frumoasă, însă extrem de neserioși și nepăsători de felul în care influențează negativ experiența sau planurile clienților. Am rezervat, dar apoi ne-am trezit că nu ne mai răspunde la telefon și nici la mesaje. 

ADVERTISEMENT

Am fost amânați cu răspunsul din 27 iulie până în 14 august, aproape 3 săptămâni. Regretăm foarte mult că nu ne-am dat seama de neseriozitate mai repedă, a scris altcineva despre resortul deținut de știrista Andreea Esca.

Din fericire, există și comentarii pozitive. Pensiunea celebrei prezentatoare de la Pro TV a primit 61 de recenzii și are o notă de 4,6 pe platformele de închiriat, ceea ce înseamnă că standardele pe care le promovează nu sunt tocmai pe placul turiștilor.

ADVERTISEMENT

Andreea Esca, detalii despre afacerea din Sibiu

Andreea Esca a povestit la un moment dat cum a început afacerea din Sibiu. Inițial, a achiziționat o casă tradițională în satul Porumbacu de Sus pe care a trecut inițialele A. E., care vin de numele său, dar și de la soțul ei, Alexandre Eram.

Mai târziu, vedeta de la Pro TV a mai achiziționat alte cinci locuințe pe care le-a transformat treptat în pensiune. Aceste case din lemn, aflate pe malul unui râu, sunt înscrise în circuitul turistic. Locuințele au o vechime de peste 150 de ani.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţe de la poalele muntelui, am din nou câţiva ani. Mă simt copil, mă simt fericită”, spunea în urmă cu ceva vreme Andreea Esca, conform agromedia.ro.

„Aici este o energie aparte care mă ajută să trec mai departe cu entuziasmul unui copil”, a completat prezentatoarea știrilor Pro TV, mai arată sursa citată. Pensiunea vedetei este deschisă de câțiva ani buni.

ADVERTISEMENT