Life

Ce a găsit un turist în complexul hotelier deținut de Andreea Esca. Experiența a fost una înfiorătoare

Ce a găsit un turist în complexul hotelier deținut de Andreea Esca. Bărbatul a lăsat o recenzie deloc îmbucurătoare pentru vedetă!
28.09.2023 | 15:30
Ce a gasit un turist in complexul hotelier detinut de Andreea Esca Experienta a fost una infioratoare
Ce a găsit un turist în complexul hotelier deținut de Andreea Esca. Foto Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a găsit un turist în complexul hotelier deținut de Andreea Esca. Experiența l-a convins pe bărbat să nu mai calce pe acolo vreodată!

Ce a găsit un turist în complexul hotelier deținut de Andreea Esca

Andreea Esca deține un complex de vile rustice la Porumbacu de Sus, în județul Sibiu. Este vorba despre o zonă atractivă pentru mulți, astfel că nu este de mirare că aceste căsuțe sunt la mare căutare printre turiști.

ADVERTISEMENT

Totuși, un bărbat care a fost acolo cu familia, inclusiv cu copiii, a spus că a găsit o mizerie de nedescris. Acesta spunea că era o dezordine totală, iar baia nu era curățară și wc-ul era insalubru!

Bărbatul chiar spune că a fost nevoit să meargă să ia produse speciale de curățenie pentru a face curat înainte să mai stea o clipă acolo!

ADVERTISEMENT

„Din păcate, frumusețea căsuțelor este umbrită de mizeria din ele (păr peste tot, praf, baie necurățată, wc insalubru la propriu, murdar de excremente), de șoarecii din pereți și de cariile din lemn. În prima zi a trebuit să mă duc la magazin după produse de curățenie”, scrie bărbatul în recenzia sa. 

Ce alte plângeri a mai avut bărbatul

Turistul român care a mers la complexul Andreei Esca s-a plâns și de preț. Acesta spune că a trebuit să plătească 160 de lei pentru două persoane.

ADVERTISEMENT

Turistul a mai spus și că nu vine nimeni să facă curat în căsuțe și nici produse necesare pentru a face singur curat nu se găsesc. Mai mult, el a spus că și ceilalți turiști cazați acolo s-au plâns de aceleași condiții groaznice.

„Micul dejun este extrem de scump (160 lei pe căsuță), practic 80 lei de persoană dacă ai copii mici și nu îi pui la socoteală cum a fost la noi. Menaj nu primești în banii pe care îi dai (mulți), nici măcar saci de gunoi.

ADVERTISEMENT

Din cauza oamenilor care lucrează aici nu îmi mai doresc o astfel de experiență.

Nu mai spun de ce se regăsește sub paturi (lipsesc șerpișorii). Vecinii cu care am stat de vorbă au avut parte de aceeași experiență neplăcută ca noi”, a mărturisit turistul.

ADVERTISEMENT