Sport

Fanii ”tricolorilor” au epuizat biletele pentru Israel – România. Câți suporteri vor fi în Ungaria

România se pregătește de marele meci cu Israel din preliminariile Euro 2024, iar fanii au cumpărat toate biletele pentru jocul de la Felcsut.
08.11.2023 | 17:35
Fanii tricolorilor au epuizat biletele pentru Israel  Romania Cati suporteri vor fi in Ungaria
Cât costă și de unde pot fi cumpărate biletele pentru Israel – România. Cum poți ajunge la meci pe 18 noiembrie, în Ungaria
ADVERTISEMENT
08-11-2023
15:40

S-au vândut toate biletele destinate suporterilor români

În doar 4 ore de când au fost puse în vânzare, biletele destinate fanilor români pentru meciul cu Israel au fost epuizate.

În doar câteva ore, toate cele 462 de bilete care le-au fost puse la dispoziție suporterilor noștri pentru întâlnirea programată la Felcsut (Ungaria) au fost deja vândute.

08-11-2023
10:50

Biletele pentru Israel - România au fost puse în vânzare

Așa cum FRF anunța, biletele pentru Israel – România au fost puse la vânzare, iar fanii români vor putea cumpăra aproximativ 460 de astfel de bilete.

Trebuie menționat că stadionul are o capacitate de 3.800 de locuri, iar Israelul a acceptat să aloce românilor mai mult de cota de 5% impusă de regulamente.

Fanii trebuie să știe că își pot cumpăra un singur bilet, per persoană, cu ajutorul buletinului. În acest sens, pe site-ul pus la dispoziție va trebui încărcată o copie după buletin.

BILETELE POT FI CUMPĂRATE DE LA LINK-URILE DE MAI JOS:

Link către bilete Tribuna 2 (CAT 1), sector 3H (300 bilete)https://tickets.leaan.net/checkout/65477601dcc6f6b7e4276e11?underShop=65477602dcc6f6b7e4276e16
Link către bilete Peluza (CAT 2) , sector 3I (162 bilete)https://tickets.leaan.net/checkout/65477601dcc6f6b7e4276e11?underShop=6548b4bbd95971a2ab37de17

Momentan se știe doar că partida dintre Israel și România se va disputa pe 18 noiembrie de la ora 21:45, în micuța localitate Felcsut, din Ungaria, undeva lângă Budapesta. Partida este foarte importantă pentru România, care nu își permite să piardă acest duel, pentru a nu permite Israelului să se apropie dramatic de aproape în clasament, înainte de ultima etapă.

Cum poți ajunge la meci pe 18 noiembrie, lângă Budapesta

Cert e că FRF a anunțat deja că biletele pentru această partidă vor fi scoase la vânzare miercuri, 8 noiembrie. Românii vor avea alocate 462 de astfel de bilete, din totalul de 3.000 ale stadionului, undeva la 12% din total. Tichetele vor fi disponibile pe platforma de bilete a Federației de Fotbal din Israel pentru aproximativ 120 de lei, în condițiile în care partida se joacă în Ungaria.

ADVERTISEMENT

Israelul a primit acceptul să mute această partidă în Ungaria din cauza războiului dintre Israel și Hamas, astfel că românii care vor merge la meci trebuie să știe că partida poate fi considerată de risc maxim. Până acum, FRF anunțase că românii vor avea acces la 462 de bilete, 300 fiind alocate în sectorul 3H și 162 în 3I.

Doritorii trebuie să își înregistreze adresa de e-mail și datele personale pe site-ul pus la dispoziție de israelieni, iar fiecare suporter va putea cumpăra un singur bilet, după ce-și va completa datele de identificare și va încărca o copie după buletin pe site-ul respectiv. Biletele ar trebui să ajungă pe adresa de e-mail specificată cu cel mult 48 de ore înainte de disputarea partidei, conform FRF.

ADVERTISEMENT

”Posesorii de bilete trebuie să se prezinte la stadion cu actul de identitate înregistrat în platformă pentru verificarea identității înaintea accesului la meci. Suporterii români NU își pot cumpăra bilete în alte zone ale stadionului decât cele alocate de organizator/federația gazdă”, au transmis oficialii RF.

Jurnalistul Cristi Coste trăgea un semnal de alarmă în timpul emisiunii Fanatik SuperLiga, tocmai înainte de acest meci vital. Trebuie să fim foarte atenţi, apropo de Israel, pentru că acolo se fac eforturi mari de tot să ajungă la Euro. Au reuşit să-şi mute meciurile exact cum au vrut. Joacă În Kosovo pe 12 noiembrie, care nu este dată FIFA, dar au obținut acordul FIFA de a avea stranierii.

ADVERTISEMENT

Şi-au adus jucători înapoi la naţională. A revenit golgheterul, Zahavi. L-au adus şi pe Atzili înapoi, cel care a fost suspendat pentru acel scandal sexual. Şi-au convins toţi jucătorii. Solomon este singurul care nu depinde de aceste lucruri, fiind accidentat. Zahavi s-a întors, au reuşit şi asta. Se joacă la Felcsut, pe Pancho Arena. Acel stadion a fost construit după Biserica Reformată din Timişoara. Credeţi că este o surpriză că naţionala Israelului joacă acolo, apropo de securitate şi de tot, într-o comună?”, a avertizat Coste, în direct la Fanatik SuperLiga.

Cu două runde înainte de finalul grupei, România este lider în cu 16 puncte în 8 meciuri, urmată de Elveţia cu 15, însă elvețienii au un meci mai puțin disputat ca și România. Israelul este la 5 puncte distanță, însă cu două meciuri în minus, astfel că Israelul și Elveția păstrează în continuare șanse reale la calificare.

ADVERTISEMENT

Partea bună e că soarta calificării pentru România depinde doar de Edi Iordănescu și de elevii săi, care trebuie să se asigure că nu vor pierde aceste două partide. Partea proastă e că România poate rata prezența la Euro dacă pierde aceste două partide.

ADVERTISEMENT