Sport

Sold out la România – Elveţia! Ultimul meci din preliminariile Euro 2024 se va disputa cu 50.000 de oameni în tribune

România va întâlni pe Elveția în ultimul meci al Grupei I din preliminariile pentru Euro 2024. Va fi o atmosferă de vis pe Arena Naţională, cu 50.000 de oameni în tribune.
11.11.2023 | 16:52
Sold out la Romania  Elvetia Ultimul meci din preliminariile Euro 2024 se va disputa cu 50000 de oameni in tribune
România o va întâlni pe Elveția în ultimul meci al grupei I din preliminariile pentru Euro 2024. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
11-11-2023
14:57

Sold out la România - Elveţia! Ultimul meci al preliminariilor, cu 50.000 de fani în tribune

Sold out la România – Elveţia. Toate cele 50.000 de tichete au fost vândute, iar ultimul meci din preliminariile Euro 2024 se va desfăşura într-o atmosferă de vis, pe Arena Naţională.

Pe 21 noiembrie, fanii “tricolorilor” speră să sărbătoarească o nouă calificare la un turneu final, după o pauză de opt ani. 

09-11-2023
11:47

Aproape de sold-out pentru România - Elveția

Naționala României va înfrunta Elveția în ultima partidă din preliminariile Euro 2024, iar jocul de pe Arena Națională se va desfășura mai mult ca sigur cu casa închisă.

Cu 12 zile înainte de desfășurarea jocului, pe aplicația unde se vând aceste tichete mai erau disponibile doar 1.785 bilete. Dintre acestea, 327 sunt la Peluza 1 Nord Inel 3 și 1.458 la Peluza 2 Sud Inel 3.

Prețul unui bilet la peluză este de 35 de lei. De remarcat este faptul că tichetele nu sunt disponibile deocamdată decât în sistem online.

03-11-2023
13:36

Număr uriaș de bilete vândute la România - Elveția

România o înfruntă pe Elveția în ultima etapă a Grupei I din preliminariile Euro 2024. Partida este programată să se dispute, marți, 21 noiembrie, ora 21:45.

Cu 18 zile înaintea duelului de pe Arena Națională, Federația Română de Fotbal a anunțat că 75% din numărul total de bilete puse spre vânzare au fost deja procesate. 

„Mulțumim și luptăm împreună”, este anunțul făcut de FRF. Înainte de meciul cu Elveția, România înfruntă pe teren neutru naționala Israelului. 

Prețuri bilete:

  • 35 lei – Peluze
  • 60 lei – Tribune
  • 300 lei – VIP albastru
  • 500 lei – VIP roșu,
27-10-2023
07:33

Câte bilete s-au dat la România - Elveția

România încheie campania de calificare la Euro 2024 cu meciul de pe Arena Națională împotriva Elveției, marți, 21 noiembrie, ora 21:45. Până joi seară, adică în primele 4 zile de la punerea în vânzare a biletelor, jumătate dintre acestea au fost deja procesate. 

„Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!”, a fost anunțul făcut de Federația Română de Fotbal. Copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în cele două tribune. 

Federația Română de Fotbal a decis când se vor pune în vânzare biletele pentru România – Elveția. Duelul dintre cele două va avea loc marți, 21 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională. Va fi ultima partidă din grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024.

Când se pun biletele la vânzare pentru România – Elveția

România este foarte aproape de calificarea la următorul Campionat European. Naționala lui Edi Iordănescu mai are două meciuri în grupa I a preliminariilor pentru Euro 2024. Deplasarea cu Israel de pe 18 noiembrie și duelul de acasă cu Elveția, 21 noiembrie.

ADVERTISEMENT

Meciul cu elvețienii va fi ultimul din grupa acestui turneu final. Pentru această România – Elveția, Federația Română de Fotbal a decis când se vor pune biletele la vânzare. Astfel, de pe 23 octombrie, după ora 12:00, suporterii României vor putea achiziționa tichetele online, de pe bilete.frf.ro. Biletele, în format digital, vor intra în posesia fanilor după data de 5 noiembrie 2023.

Cât vor costa biletele:

  • 35 lei – Peluze
  • 60 lei – Tribune
  • 300 lei – VIP albastru
  • 500 lei – VIP roșu

Copiii vor putea veni gratuit la meci

Potrivit celor de la FRF.ro, la meci, copiii sub 14 ani vor avea acces gratuit în cele două tribune ale Arenei Naționale: “Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal va extinde sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune.

ADVERTISEMENT

Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete!”

Șanse mari la calificare pentru România după duelul cu Elveția

România are șanse foarte mari de a se califica la Euro 2024. În acest moment, echipa națională este pe primul loc în grupa I. Elevii lui Edi Iordănescu sunt lideri neînvinși cu 16 puncte, urmați de Elveția cu 15, dar și cu un meci în minus. Israel are 11 puncte și trebuie să recupereze un meci cu Kosovo și unul cu Elveția din luna octombrie.

ADVERTISEMENT

În ultimele două partide din luna noiembrie, România se va întâlni cu Israel și Elveția. Pentru ca șansele de calificare să fie și mai aproape, echipa națională are nevoie de cel puțin 4 puncte. O victorie cu Israel și un egal cu Elveția. Dacă israelienii se vor încurca și cu Kosovo, dar și cu Elveția, atunci România ar putea ajunge la Campionatul European din Germania, după o pauză de 8 ani. Ultima calificare a “tricolorilor” fiind în 2016.

Echipa națională a lui Edi Iordănescu a reușit o performanță excelentă în duelul cu Andorra, scor 4-0. “Tricolorii” au jucat foarte bine și au oferit spectacol pentru cei mai devotați fani, copiii. În urma incidentelor din duelul cu Kosovo, de pe Arena Națională, România nu a mai putut vinde bilete, însă au avut voie să îi lase pe cei mici să vină la meci. Cu o atmosferă similară făcută de copii în partida cu Andorra, echipa națională ar putea avea un mare plus și în duelul cu Elveția. Acest lucru i-ar putea ajuta pe “tricolorii” lui Iordănescu să ia cele 3 puncte.

ADVERTISEMENT