Life

Cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu! Sumele sunt absolut halucinante

Cimitirul Bellu din București pare să fie un adevărat ”magnet pentru cei care își doresc un loc de veci ”de fițe”.
25.01.2024 | 16:30
Cat costa un loc de veci in cimitirul Bellu Sumele sunt absolut halucinante
Mitică Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a dezvăluit cât costă un loc de veci din cimitirul Bellu din București. Întrebat de jurnalistul Horia Ivanovici, moderatorul show-ului MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, fostul șef din fotbalul românesc a făcut dezvăluiri uluitoare.

Cât costă un loc de veci în cimitirul Bellu! Banii ajung și pentru o vilă

”Cât mai e un loc de veci la Bellu?”, a întrebat Horia Ivanovici. Iar răspunsul l-a derutat pe jurnalist, Dragomir vorbind, în show-ul MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, de sume uluitor de mari. Bani care, cu siguranță, sunt suficienți chiar și pentru o vilă, într-o zonă bună a Bucureștiului.

ADVERTISEMENT

”Un loc de veci, în capelă? De la 50-60.000 de euro, în sus. Cel mai mic e 50.000 de euro. O capelă mai nașparlie, așa… De exemplu, al lui Cataramă (locul de veci al lui Viorel Cataramă, n. red.), dacă ar vrea să-l vândă, îl dă cu 300.000 de euro”, a dezvăluit Mitică Dragomir.

Mai mult decât atât, el a dezvăluit că și locul lui de veci este unul extrem de valoros. Dar, oricât ar primi pe el, nu l-ar vinde. Motivele sunt, explică Mitică Dragomir, în stilu-i caracteristic, legate de ceea ce își dorește să se petreacă după ce el nu va mai fi.

ADVERTISEMENT

”Dacă acum vând locul meu de veci din cimitirul Bellu iau 150-175.000 de euro pe el”, spune Dumitru Dragomir. ”Hai, nea Mitică, câștigi bani și din locul de veci”, a spus râzând jurnalistul Horia Ivanovici. ”Dacă vinde Viorel Păunescu ia 300.000 de euro”, a mai precizat el.

Mitică Dragomir a explicat și care ar fi motivul pentru care sunt atât de scumpe locurile de veci din cimitirul Bellu. ”E o tâmpenie. Vorba nevesti-mii, numai oamenii bolnavi la cap fac așa. Când l-am luat a zis că nu sunt sănătos la cap. Și fiu-miu mi-a zis la fel.

ADVERTISEMENT

Dar nu vreau să fiu o povară. Să umble ei, să facă… Eu știu cum e, am trecut prin clipe nenorocite. Cel mai bine e să nu fii povara nimănui. Iar dacă ai, dă la toată lumea, că faci burta mare și crăpi. Împarte, dom`le la toată lumea”, a mai spus Mitică Dragomir.

Cimitirul Bellu, cel mai mare din București

Cimitirul Bellu adăpostește și cel mai modern loc de veci din România. Mai exact, cu ceva timp în urmă s-a descoperit că milionarul IT Tiberiu Urdăreanu și-a amenajat un loc de veci cu lift și cartelă și cu sistem de alarmă.

ADVERTISEMENT

”A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a spus actorul Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Cimitirul Bellu este cel mai mare din București. Devenit, de ani buni, monument istoric, acum este unul dintre cele mai vizitate locuri din București. De altfel, în cimitirul Bellu sunt adăpostite osemintele unor artiști, actori, cântăreți sau poeți și scriitori care au lăsat urme adânci în cultura românească.

De asemenea, în cimitirul Bellu pot fi descoperite nenumărate lucrări de artă, în principal statui funerare. Iar una dintre statuile din cimitir spune o poveste fascinantă și, totodată, tristă. Povestea poate fi citită aici.

Cat costa un loc de veci in Cimitirul Bellu | Paunescu si Catarama au dat sute de mii de euro

ADVERTISEMENT