Life

Milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu. Are lift în cavou: “Cea mai mare aroganță”

Milionarul care și-a făcut mormânt de lux. Acesta a ales și o locație specială, mai precis cimitirul Bellu. Acesta are inclusiv un lift!
15.10.2023 | 07:00
Milionarul care sia facut mormant de lux in cimitirul Bellu Are lift in cavou Cea mai mare aroganta
Milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu. Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu. Acesta are inclusiv un lift în cavou! Iată ce alte dotări spectaculoase mai are omul de afaceri.

Milionarul care și-a făcut mormânt de lux în cimitirul Bellu

Milionarul care a vrut să aibă o viață de lux chiar și atunci când este îngropat după moartea sa este Tiberiu Urdăreanu.

ADVERTISEMENT

Acesta a plătit în jur de 100.000 de euro pentru construcția care are în total patru nivele și un lift pentru a putea ajunge la toate punctele de acces.

Intrarea în cavou se face pe bază de cartelă și pot intra doar cei care au accesul. Este similar cu intrările de la bloc doar că mult mai tehnologizată. Cavoul are și un sistem de alarmă pe senzor de mișcare și dacă cineva va încerca să sară gardul va fi alertată paza.

ADVERTISEMENT

„Cea mai mare aroganță. Aroganța maximă o avem aici. La familia Urdăreanu, Tiberiu Urdăreanu, unul dintre cei mai mari proprietari de firmă de IT din România.

A făcut această clădire din marmură neagră, arată a mausoleu, nu a mormânt. Clădirea are trei etaje subterane. Și în subteran puteți coborî cu liftul!”, a spus actorul Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Condiții de lux și pentru vizitatori

Vizitatorii care vin aici au toate condițiile. Există inclusiv un sistem de ventilație prin care în clădire să intre aer proaspăt. Este și mare nevoie de foarte mult aer, având în vedere că sunt patru nivele, dintre care trei sunt la subsol.

Mulți consideră că aceasta este cea mai mare aroganță din România și poate fi chiar cel mai mare cavou din țară.

ADVERTISEMENT

Și locația este una specială, având în vedere că la cimitirul Bellu sunt unele dintre cele mai scumpe locuri de veci. Vorbim de ordinul zecilor de mii de euro!

„Cartelă de acces, aer condiționat, nu e chiar aer condiționat, e un sistem de ventilație. Să intre aer curat când vin vizitatori.

Se spune că pentru mormânt s-au cheltuit 100.000 de euro. Mi se pare cea mai mare aroganță din România”, a spus Toni Ionescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT
Tags: