Sport

Cât de bine se pricepe doamna Şucu la fotbal: “O dată a venit şi mi-a spus care e cel mai bun!”

Patronul Mobexpert a vorbit despre cât de bine se pricepe doamna Șucu la fotbal. Acționarul de la Rapid a oferit și un mesaj frumos soției.
27.12.2023 | 20:20
Cat de bine se pricepe doamna Sucu la fotbal O data a venit si mia spus care e cel mai bun
Patronul Mobexpert a vorbit despre cât de bine se pricepe doamna Șucu la fotbal. Acționarul de la Rapid a oferit și un mesaj frumos soției.
ADVERTISEMENT

În emisiunea SUFLET DE RAPIDIST, patronul Mobexpert a vorbit despre Rapid, despre investițiile la club și despre mentalitate. Acționarul giuleștenilor a mai discutat și despre cât de bine se pricepe doamna Șucu la fotbal. Totodată, Dan Șucu a mărturisit și nivelul său de cunoaștere în ceea ce privește sportul preferat al românilor.

Cât de bine se pricepe doamna Şucu la fotbal

La SUFLET DE RAPIDIST, patronul Mobexpert a vorbit despre cât de bine se pricepe doamna Șucu la fotbal. Astfel, acționarul de la Rapid a mărturisit că soția sa își exprimă întotdeauna părerea cu privire la jucători. La fel ca și doamna Șucu, patronul din Giulești preferă fotbaliștii care dau 100% pentru Rapid. În cadrul declarației sale, Dan Șucu a avut și un mesaj frumos pentru soția sa.

ADVERTISEMENT

“Mă pricep, ca toată lumea. Nu e cineva care nu se pricepe. Toți ne pricepem, nu e o problemă. Dar nu încerc niciodată să merg mai departe și să impun un punct de vedere, față de cei cărora le-am delegat deja o responsabilitate. 

O dată a venit la meci și mi-a și spus după aia care i se pare ei că e mai bun sau mai puțin bun. Doamna mea este cea mai frumoasă de pe pământ, știe lucrul acesta foarte bine, pentru oricare dintre noi. E o dulceață de femeie și automat că îmi face plăcere că vine cu mine acolo.

ADVERTISEMENT

Îmi mai spune care îi place și care nu îi place. Ei îi plac, întotdeauna, jucătorii care sunt implicați, care sunt cu sufletul acolo. Din fericire, la Rapid avem foarte mulți. Și mie îmi plac foarte mult toți cei care sunt cu sufletul acolo și care sunt doritori. Și pe care îi vezi că se luptă”, a declarat Dan Șucu.

Dan Şucu şi Victor Angelescu, interviu în presa britanică

Cei doi acționar de la Rapid au dat un interviu în presa din Marea Britanie, pentru cei de la offthepich.com în care au vorbit despre renaşterea Rapidului şi de sumele investite până acum la echipa giuleşteană. Totodată, patronul Mobexpert a discutat și despre câștigurile din fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

“Consider că, pentru a câștiga campionatul, sau pentru a fi în primele trei, bugetul de care ai nevoie trebuie să fie creat prin club, prin obiecte personalizabile, biletele, drepturi TV și multe altele. Cu siguranță, Rapid a fost ajutată de guvern, atunci când a fost construit stadionul nou.

Câteva luni mai târziu după investiția inițială a lui Angelescu, un stadion nou de 14.000 de locuri a fost anunțat, pentru a servi Campionatului European U21. Campionii domestici câștigă în jur de 3.5 milioane, banii scăzând cu 100.000 de euro per loc final.

ADVERTISEMENT

Piața TV autohtonă este diversificată, populația Romîniei este de 19 milioane, iar fotbalul este sportul numărul unu, și cu toate acestea, potențialul de creștere nu este atât de mare. Biletele, sponsorizările și obiectele personalizabile devin astfel foarte importante. Costurile sunt deocamdată decente, un salariu fiind de exemplu 13.000 de euro per fotbalist”, a povestit Şucu pentru englezi.

Victor Angelescu a povestit cum a început de la zero: “Am investit, am cumpărat totul, și am început de la zero, dar am reușit cumva să ducem moștenirea mai departe”, ca apoi să îl atragă în acţionariat pe Dan Şucu. Patronul Mobexpert a declarat că a plătit 500.000 de euro pentru acțiunile de la Rapid: “Am fost un pic nebun la acea vreme”.

SUFLET DE RAPIDIST este live pe FANATIK.RO marți, de la ora 13:30 și în reluare, pe Facebook și YouTube, joi, de la 10:30. Emisiunea este realizată de cu Robert Niță și Lucian Ionescu.

Dan Șucu, despre implicarea soției la Rapid

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct...
N-au stat la discuții: închisoare pe viață, după ce a recunoscut în direct la TV pentru ce a plătit sute de mii de euro
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele,...
Cât va ajunge impozitul pentru un apartament de 3 camere în Bucureşti. Taxele, majorate cu 10% din 2025
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Dragobetele, o sărbătoare strămoșească. Ce nu trebuie să faci în această zi
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă...
Avertisment fără precedent de la ANM. Am putea avea COD ROŞU de iarnă în aprilie
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă