Sport

Câţi oameni de afaceri ar putea investi în fotbal: “SuperLiga ar fi printre cele mai puternice din Europa!”

Dan Șucu vorbește despre câți oameni de afaceri ar putea investi în fotbalul din România. Acționarul lui Rapid susține că SuperLiga ar putea deveni un campionat important în Europa.
08.10.2023 | 08:01
Cati oameni de afaceri ar putea investi in fotbal SuperLiga ar fi printre cele mai puternice din Europa
Dan Șucu vorbește despre câți oameni de afaceri ar putea investi în fotbalul din România. Acționarul lui Rapid susține că SuperLiga ar putea deveni un campionat important în Europa.
ADVERTISEMENT

Dan Șucu crede că sunt mulți oameni de afaceri care ar putea investi în fotbalul din România. Acționarul de la Rapid este de părere că în câțiva ani, dacă vor veni mai mulți investitori, SuperLiga ar putea deveni una dintre cele mai importante campionate din Europa.

Câţi oameni de afaceri ar putea investi în fotbal

Dan Șucu este de părere că în fotbalul românesc ar putea să investească 30-40 de oameni de afaceri. Acționarul celor de la Rapid susține că mai mulți investitori, cu o mentalitate potrivită, pot duce SuperLiga la un nivel înalt în Europa. Patronul Mobexpert consideră că pe lângă partea economică, aceștia trebuie să aplice lucrurile importante din afacerile lor de succes.

ADVERTISEMENT

“Există destul de multe societăți comerciale în România care nu lucrează în niciun fel cu statul și care lucrează doar cu publicul larg. Care au cifre de afaceri foarte mari, construite pe o bază temeinică, în urma a 30 de ani de muncă.  

Economic vorbind, Rapid nu este un cost foarte mare pentru cineva care are o astfel de infrastructură. Mai sunt cel puțin 30-40 de români care dacă și-ar propune să preia una dintre echipe, să meargă mai departe și să își aplice metodele prin care au avut succes în alte domenii, ar transforma SuperLiga într-una dintre cele mai puternice ligi din Europa.

ADVERTISEMENT

Mi-aș dori să vină și alții, peste vreo 2-3 ani, nu acum. Eu sunt convins că unii dintre ei așteaptă să vadă cam care este rezultatul implicării altora.”, a spus Dan Șucu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Dan Șucu dezvăluie de ce a decis să investească la Rapid

“Dorința mea de implicare în partea socială, în bazele sportive, era evidentă, doream să fac asta oricum. Mii de copii la sport nu îi aduci oricum, pentru că le arăți o minge. Trebuie să le arăți un vis. Din punctul meu de vedere, cel mai bun vis este Rapid.

ADVERTISEMENT

Dacă tot trebuie să aibă un vis, să fie un vis adevărat, unul măreț. Nu pierdem vremea, dacă tot ne-am apucat de ceva, hai să o facem bine. Copiii mei iubesc fotbalul și indiferent de ce carieră vor avea în viitor, fotbalul va fi parte din viața lor. Vor iubi fotbalul toată viața lor.

Pentru mine e important să știu că toate investițiile astea vor fi continuate în viitor, nu vor rămâne pe mâna oricui atunci când altcineva va decide că nu mai am ce căuta pe aici. Discutăm de zeci de hectare de terenuri. Dacă ei nu ar avea iubirea față de fotbal, poate ar avea ideea de a-l transforma în altceva. Și mi-ar părea foarte rău.

ADVERTISEMENT

Încep ceva ce ar trebui să continue încă 50 de ani, iar eu nu mă aștept să rămân aici în acești 50 de ani. Cineva trebuie să ducă mai departe ceea ce facem aici”, a mai spus acționarul celor de la Rapid despre decizia de a investi în clubul din Giulești, la SUFLET DE RAPIDIST.

Dan Șucu, despre investiția la Rapid

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul