Life

Cât de importantă este, de fapt, data nunții pentru cupluri. Secretele dezvăluite de gemenele Oana și Adina Timofte

Gemenele Oana și Adina Timofte au dezvăluit cât de importantă este data nunții pentru cupluri. Le poate schimba parcursul mariajului.
01.05.2024 | 16:37
Cat de importanta este de fapt data nuntii pentru cupluri Secretele dezvaluite de gemenele Oana si Adina Timofte
Oana și Adina Timofte au dezvăluit cât de importantă este data nunții pentru un cuplu. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana și Adina Timofte au explicat ce importanță are data nunții pentru cupluri. De asta poate depinde întreg viitorul lor, dacă vor rezista împreună sau se vor confrunta cu probleme și vor ajunge, în cele din urmă, la divorț.

Ce importanță are data nunții pentru cupluri

Data nunții joacă un rol foarte important în viitorul cuplului, au dezvăluit Oana și Adina Timofte. „Vom spune ce semnifică pentru cuplul căsătorit acea dată. Deci este soţul, soția și ziua care este a noastră. Poate fi compatibilă, pentru că am vrut și am semnat sau poate fi incompatibilă.

ADVERTISEMENT

O să vă dăm și modalitatea de calcul, pentru a afla data căsătoriei. Când ați semnat la starea civilă, să punem 3 august 2013, deci avem 3+8+2+1+3 și vom aduna până ajungem la un rezultat cu o cifră”, au explicat Oana și Adina Timofte, în cadrul podcastului pe care Jorge îl găzduiește pe YouTube.

Astfel, cuplurile care au cifra de destin pentru căsătorie 1, pe partea pozitivă, pot triumfa mai ales pe plan profesional – unde vor avea multe reușite și, de asemenea, vor primi mulți bani. Dacă sunt în incompatibilitate, tristețea se va așterne, partenerii se vor simți singuri, vor dormi separat și vor apărea probleme și atunci când vine vorba despre carieră.

ADVERTISEMENT

Cifra de destin 2 pentru căsătorie semnifică, pentru cuplurile care sunt în compatibilitate, multă fericire. Partenerii se înțeleg din priviri, pot dobândi influență. Dacă se află pe partea negativă, însă, pot avea parte de datorii, secrete, trădări și se pot pierde.

Oana și Adina Timofte: cum va arată mariajul în funcție de data nunții

În sens pozitiv, cei care atunci când adună cifrele din data nunții obțin cifra de destin de căsătorie 3 reprezintă cupluri ce vor câștiga cu ușurință bani. Vor fi mereu în vacanțe și au mult noroc. Pe linie negativă, însă, mariajul va fi marcat de certuri, chiar și de agresivitate. Unul dintre parteneri poate avea dependențe, depresii.

ADVERTISEMENT

Cifra de destin de căsătorie 4 înseamnă, pentru cuplurile compatibile, că au o fundație perfectă pentru viitor. Pot ajunge să aibă adevărate palate. Întotdeauna vor avea economii și stabilitate financiară. Cei care nu sunt compatibili cu cifra de căsătorie pot avea mari probleme, accidente, probleme cu coloana. Unul dintre partenerii poate fi ținut ca într-o colivie. Banii li se pot fura, iar divorțul intervine după câțiva ani.

Oana și Adina Timofte au dezvăluit că cifra de destin 5 aduce mulți bani: Există oportunități divine” pentru parteneri. Dar  dacă nu sunt compatibili, vor pierde totul în scurt timp.

ADVERTISEMENT

Cei cu cifra de căsătorie 6 vor avea o familie armonioasă, prosperă. În cazul incompatibilității, apar problemele cu părinții, care pot interveni în relație și se poate ajunge chiar și la divorț.

Cifra de căsătorie 7 oferă un sentiment de înălțare și norocul vine atât de neașteptat. Dar în caz negativ, partenerii își pot da seama că sunt foarte diferiți și totul se poate duce de râpă.

În plan pozitiv, cifra de destin de căsătorie 8 le asigură cuplurilor un alt statut social. Vor deveni mai vizibili. Întotdeauna vor avea viziunea independenței materiale, vor pune bazele unor afaceri și se vor dezvolta. În caz de incompatibilitate, vor suferi pierderi financiare, apar datorii și secrete.

În cele din urmă, cifra de căsătorie 9 le spune cuplurilor că au șansa să salveze pisici, câini și pot face și bani din asta. Se înalță la un alt nivel de conștiință. În caz contrar, pot deveni pustnici și nu vor vedea decât parte negativă.

ADVERTISEMENT
Tags: