Life

Cât de mult costă un cozonac preparat de Gabriela Cristea: “N-ați mâncat așa ceva”

Cât trebuie să plătești pentru un cozonac preparat de Gabriela Cristea. Prezentatoarea și-a deschis o afacere cu acest produs.
12.03.2024 | 11:14
Cat de mult costa un cozonac preparat de Gabriela Cristea Nati mancat asa ceva
Câți bani trebui să plătești pentru un cozonac preparat de Gabriela Cristea. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Află cât de mult trebuie să plătești pentru un cozonac preparat de Gabriela Cristea. Vedeta și-a lansat o afacere și are deja câteva arome ale acestui desert. Românii îl pot comanda deja de pe site-ul oficial.

Cât costă un cozonac preparat de Gabriela Cristea

De mai bine de două decenii, Gabriela Cristea a intrat în domeniul televiziunii, acolo unde are succes și în prezent. Prezentatoarea e bucură de succes și în plan personal, deoarece este căsătorită cu Tavi Clonda de 9 ani și au două fiice împreună.

ADVERTISEMENT

Vedeta a decis, însă, să încerce ceva nou, așa că a intrat în lumea afacerilor. Recent, Gabriela Cristea și-a deschis o afacere foarte profitabilă cu cozonaci artizanali.

De altfel, în anii trecuți, aceasta a dezvăluit mai multe rețete proprii de cozonac. Soției lui Tavi Clonda îi place foarte mult să gătească acest desert tradițional de sărbători și este nerăbdătoare să aibă cât mai multe comenzi.

ADVERTISEMENT

Cozonacii sunt sub un kilogram, iar prețul lor nu este tocmai mic. Prezentatoarea de la Antena Stars are mai multe tipuri de cozonac, astfel că doritorii au de unde alege.

“Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac.

ADVERTISEMENT

Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare.

Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus vedeta pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Prețul pentru un cozonac tradițional cu cremă de ciocolată Gianduia și bezea este de 95 de lei, în timp ce un cozonac cu fistic costă 140 de lei. Cozonacul cu mere, nucă și caramel sărat costă 85 de lei, potrivit site-ului farama.ro, de unde cei care își doresc pot comanda cozonacii vedetei.

Cei care comandă acum cozonacii preparați de Gabriela Cristea trebuie să știe că aceștia vor ajunge abia începând cu luna aprilie. Sunt disponibile și variante de babka, cu aceleași arome.

ADVERTISEMENT