Life

Gabriela Cristea a intrat în afaceri! Cât costă cozonacul făcut de vedetă: ”Puteți deja să faceți comenzi”

Cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea? Vedeta a intrat în afaceri astfel că acum face bani frumoși cu preparatele sale.
08.03.2024 | 19:16
Gabriela Cristea a intrat in afaceri Cat costa cozonacul facut de vedeta Puteti deja sa faceti comenzi
Cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea. Sursă foto: Instagram, Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea? Vedeta a intrat în afaceri. Aceasta câștigă bani frumoși nu doar din aparițiile sale televizate, ci și din preparatele sale cu adevărat deosebite.

Gabriela Cristea a intrat în afaceri

Se pare că în timpul liber, Gabriela Cristea prepară cozonaci. Totodată, ea se ocupă și de alte preparate, iar urmăritorii ei au șansa să afle și diferite rețete pe care vedeta le pregătește atent. 

ADVERTISEMENT

Iată că acum, Gabriela Cristea a decis să facă un pas în față. Ea a pus bazele unui business profitabil și a început să vândă cozonaci făcuți chiar de ea. Și totuși cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea?

Vedeta spune că a dat deja startul comenzilor, iar oricine își poate alege perioada în care vrea să primească cozonacul. Există șase categorii în total, din care clienții pot alege. De la cremă de ciocolată, până la cremă de fistic, gianduia cu nuci și nu numai.

ADVERTISEMENT

Totodată, Gabriela Cristea mai are și alte tipuri de cozonac. Este vorba despre cozonac cu piure de măr, cu caramel sărat și nu numai. Și varianta de babka e făcută tot de vedetă.

Cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea

„Abia aștept să încep să fac cozonaci pe bandă rulantă. Să știți că și voi veți putea comanda cozonacii mei. Puteți deja să faceți comenzi pentru că site-ul este deja gata și puteți să vă alegeți perioada în care să primiți cozonac.

ADVERTISEMENT

Momentan venim doar cu aceste 6 categorii: cozonac cu ciocolată și cu cremă gianduia și nuci. Avem aceeași variantă și pe babka. Avem cozonac cu fistic și babka cu fistic. Mai avem o variantă care mie mi se pare câștigătoare. Este cozonacul cu piure de măr, cu nuci și cremă de caramel sărat. N-ați mâncat așa ceva! Avem și varianta de babka, și varianta de cozonac”, a spus vedeta de televiziune, pe Facebook.

Cât costă cozonacul făcut de Gabriela Cristea? Vedeta le spune clienților că este un bucătar exigent. De asemenea, fiecare produs respectă rețeta, astfel că la final, oricine se bucură de un preparat perfect.

ADVERTISEMENT

De pe site-ul vedetei aflăm și prețurile. Astfel, cozonacul făcut de Gabriela Cristea are un preț de pornire de 85 de lei, pentru umplutura cu mere, nucă și caramel sărat. Pe de altă parte, un cozonac cu fistic ajunge să coste și 140 de lei.

ADVERTISEMENT